Vianek verzachtende BB gezichtscrème SPF15 /Helder/ 50 ml

€ 13,00
Inclusief belasting

Aarzel niet om het te proberen en geniet elke dag van een mooie en gezonde huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Vianek verzachtende BB gezichtscrème SPF15 /Licht/ 50 ml

De light crème is een echte multi-superheldin in de dagverzorging! Het bevat alleen fysieke filters zoals zinkoxide en titaniumdioxide, waardoor het een uitstekende keuze is voor de gevoelige en geïrriteerde huid en deze beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-stralen. Natuurlijke pigmenten in de crème egaliseren de huidtint, corrigeren kleine onvolkomenheden en geven de teint een prachtige glans. Bovendien kan deze crème, dankzij hydraterende ingrediënten zoals paarse echinacea-extract en verzachtende ingrediënten zoals allantoïne, op zichzelf worden gebruikt om een natuurlijke uitstraling te creëren, of als uitstekende basis dienen voor andere kleurcosmetica. Dit is een product dat niet alleen uw huid beschermt, ale ook het uiterlijk verbetert, waardoor deze er stralend en gezond uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dosis crème aan op het gezicht/hals en dep zachtjes tot het volledig is opgenomen. De applicatie kan worden herhaald om het dekkingseffect te vergroten.

SAMENSTELLING

Aqua , capryl/caprinezuurtriglyceride, Vitis Vinifera-zaadolie, zinkoxide, Helianthus Annus-zaadolie, titaniumdioxide, glycerine, sorbitanstearaat, sucrosecocoaat, glycerylstearaat, CI 77492, cetearylalcohol, echinacea purpurea-wortelextract, stearinezuur, hydroxystearinezuur Tocoferylacetaat, allantoïne, xanthaangom, fytinezuur, parfum, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, CI 77491, CI 77499, CI 77007, Citral, Citronellol, Geraniol, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113186
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902249010954

Vianek verzachtende BB...

€ 13,00
group_work Toestemming voor cookies