• -80%
  • 80%

Acti-Globin 30 tabletten

€ 1,14
€ 5,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

strong Acti-Globin Een voedingssupplement waarvan de ingrediënten een goede aanmaak van rode bloedcellen en hemoglobine ondersteunen en de dagelijkse voeding aanvullen met ijzer en foliumzuur.

Component eigenschappen

Hematopoëtische processen zijn uiterst belangrijk voor het menselijk functioneren. Daarom moet u zorgen voor het juiste verloop ervan door het lichaam te voorzien van de juiste actieve ingrediënten. Acti-Globin voedingssupplement is een gespecialiseerd product dat ijzer, vitamines en mineralen bevat die zijn geselecteerd om het juiste verloop van hematopoëtische processen volledig te ondersteunen.

IJzer - helpt bij de juiste productie van rode bloedcellen, hemoglobine en zuurstoftransport in het lichaam. IJzer heeft een positief effect op het behoud van normale cognitieve functies, draagt bij tot het behoud van een normaal energiemetabolisme, vermindert vermoeidheid en uitputting en ondersteunt de werking van het immuunsysteem.

Vitamine C - verhoogt de opname van ijzer. Daarnaast helpt het bij de aanmaak van collageen, bloedvaten en draagt het bij aan het in stand houden van een goede energiestofwisseling en de werking van het immuunsysteem.

Vitamine A en zink - ondersteunen het ijzermetabolisme en helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Vitamine B6 - draagt bij tot de instandhouding van een normaal energiemetabolisme. Het helpt bij de aanmaak van rode bloedcellen en vermindert vermoeidheid en uitputting.

Vitamine B 12 - neemt deel aan de aanmaak van rode bloedcellen, speelt een belangrijke rol bij de celdeling en helpt bij het goed functioneren van het immuunsysteem.

Foliumzuur - ondersteunt de bloedproductie, vermindert vermoeidheid en uitputting. Daarnaast speelt het een rol bij het proces van celdeling en bij de juiste synthese van aminozuren. Het is een essentieel onderdeel van het dieet van vrouwen die van plan zijn of zwanger zijn.

05502

Specifieke referenties

ean13
5902020845362

Acti-Globin 30 tabletten

€ 5,70 € 1,14
group_work Toestemming voor cookies