• -25%
  • 25%

Farmona Nivelazione salicylzalf 75 ml

€ 3,52
€ 4,69
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 3,45

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Dostępny

EXPERT IN GESPECIALISEERDE ZORG. Een uitgebreide lijn voor voet-, hand- en lichaamsverzorging. De producten van de serie zijn gemaakt als resultaat van het combineren van actieve ingrediënten in hoge concentraties en de nieuwste ontdekkingen in cosmetologie en dermatologie om ongemakken, problemen en kwalen van de huid snel en effectief te elimineren en de gezondheid en schoonheid ervan te herstellen. Een breed scala aan producten vormt een uitstekende basis voor dagelijkse huidverzorging en bescherming en biedt de mogelijkheid om het juiste product te kiezen voor de specifieke, individuele behoeften van elke klant.
strong
Als de huid van uw voeten, knieën of ellebogen erg droog, verhard en ruw is, u last heeft van overmatige verhoorning of schilfering van de opperhuid en de vorming van likdoorns, u op zoek bent naar een product dat een uitdrukkelijke werking en onmiddellijk effect geeft, bereik dan een effectieve oplossing: onze regenererende salicylzalf met intens verzachtende en gladmakende eigenschappen.
De innovatieve formule combineert geconcentreerde ingrediënten: salicylzuur, lanoline, vitamine E, pepermuntolie, tea tree-olie, waardoor het probleem van eelt op de voeten, knieën en ellebogen snel en effectief wordt verminderd. Salicylzuurzalf vermindert ruwheid, verzacht intensief en exfolieert de opperhuid. Bovendien ondersteunt het de vernieuwing van de opperhuid, waardoor de huid perfect glad en uitzonderlijk zacht blijft.

Actieve ingrediënten:
Salicylzuur 2%, lanoline, vitamine E, pepermuntolie, tea tree olie

Effecten:
Exfolieert, verzacht en verzacht onmiddellijk de ruwe huid. Bij regelmatig gebruik helpt het om de hoornlaag van de opperhuid te verwijderen en likdoorns te verwijderen
100244
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900117973028

Farmona Nivelazione...

€ 4,69 € 3,52
group_work Toestemming voor cookies