Noble Health Collageen + Keratine en Zink poeder 100 g

€ 16,60
Inclusief belasting

Een uniek product met keratine - voor het maken van een drankje

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Noble Health Collageen + Keratine en Zink poeder 100 g

Een uniek product met keratine - om een drankje te bereiden, kunt u het toevoegen aan een cocktail of sap. Voeg collageen + keratine en zinkpoeder toe aan je favoriete drankje

- Zeeviscollageen, geurloos en smaakloos.

- Vitamine C, helpt bij de juiste productie van collageen om de goede werking van de huid te garanderen.

- Keratine hydrolysaat

Zink helpt om gezond haar, huid en nagels te behouden.

0% gluten

0% lactose

0% kleurstoffen

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik eenmaal daags 1 volle maatlepel (7 g) poeder. Los het op in een glas lauwwarm water, sap of drank. Je kunt het poeder ook toevoegen aan yoghurt of smoothies. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. Een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. Consumptie van de aanbevolen dagelijkse portie van het product geeft een gunstig effect op de gezondheid. Bevat een zoetstof - sucralose. Sucralose is een derivaat van sucrose. Het wordt gebruikt als een zoetstof die geen calorieën aan het lichaam levert. Het product bevat een hoog gehalte aan vitamine C. Niet aanbevolen voor mensen die vatbaar zijn voor de vorming van nierstenen of mensen die lijden aan nierstenen.

SAMENSTELLING

collageen uit zeevissenhuiden, L-ascorbinezuur (vitamine C), zinkgluconaat (zink), keratinehydrolysaat, natuurlijke citroensmaak, zoetstof: sucralose.

107638

Specifieke referenties

ean13
5903068650871

Noble Health Collageen +...

€ 16,60
group_work Toestemming voor cookies