Noble Health Hydrodren 60 capsules

€ 17,10
Inclusief belasting

Capsules om water uit het lichaam te verwijderen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Noble Health Hydrodren 60 capsules

Hydrodren zijn capsules om water uit het lichaam te verwijderen. Het is ook een formule die u zal helpen bij het verwijderen van metabole bijproducten. Hierdoor voel je je lichter, gezonder en zal je welzijn je geen moment verlaten! Zeg vaarwel tegen vervelende zwellingen of gewichtsschommelingen!

Actieve ingrediënten van het product:

- Brandnetel en paardenbloem nemen deel aan de processen van uitscheiding van water en bijproducten van de stofwisseling uit het lichaam.

- Brandnetelkruid, paardenbloemwortel en peterselie ondersteunen de gezondheid van de urinewegen.

- Heermoeskruid helpt de huid, haren en nagels in goede conditie te houden.

- Paardebloemwortel ondersteunt een goede spijsvertering en heeft een positieve invloed op de lever en de galwegen.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem 2 capsules per dag, bij voorkeur 's ochtends, met een glas water. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. Een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. Consumptie van de aanbevolen dagelijkse portie van het product geeft een gunstig effect op de gezondheid.

SAMENSTELLING

Kruidenextract van brandnetel (Urtica dioica), glansmiddel - hydroxypropylmethylcellulose, extract van peterseliewortel (Petroselinum crispum), magnesiumoxide (magnesium), vulstof - microkristallijne cellulose, maltodextrine, extract van paardenbloemkruid (Taraxacum officinale), zetmeelaardappel, artisjokbladeren extract (Cynara scolymus), heermoeskruidextract (Equisetum arvense), antiklontermiddelen - magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide.

107646

Specifieke referenties

ean13
5903068651915

Noble Health Hydrodren 60...

€ 17,10
group_work Toestemming voor cookies