Starazolin HydroBalance PPH Oogdruppels 2x5 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Starazolin HydroBalance PPH Oogdruppels 2x5 ml

Starazolin HydroBalance PPH heeft een effectieve en langdurige hydraterende werking. Ze brengen verlichting bij droge, geïrriteerde, vermoeide ogen en het gevoel van zand onder de oogleden. Oogblootstelling aan irriterende omgevingsfactoren zoals: stof, rook, UV-straling, hitte (centrale verwarming, sauna), airconditioning, wind, cosmetica, chloorwater; verminderde knipperfrequentie veroorzaakt door tv kijken, lezen of bij mensen die een langdurige concentratie van het gezichtsvermogen nodig hebben, b.v. langdurig werken voor een beeldscherm, autorijden, enz.; te weinig scheuren of veranderingen in hun samenstelling, b.v. bij mensen met het droge ogen-syndroom en bij mensen ouder dan 40 jaar; dragers van contactlenzen.

HOE TE GEBRUIKEN

Was uw handen voordat u het preparaat aanbrengt. Druppels moeten plaatselijk op de conjunctivale zak worden aangebracht. Meestal worden 1 of 2 druppels gegeven, 3 tot 5 keer per dag. Raak de punt van de druppelaar niet aan, omdat dit de inhoud van de fles kan besmetten. Als na het verwijderen van de irriterende factoren de symptomen niet afnemen of verergeren tijdens het gebruik van de druppels, stop dan met het gebruik van het preparaat en neem contact op met een gespecialiseerde arts. Druppels moeten binnen 8 weken na eerste opening van de fles worden gebruikt. Patiënten die contactlenzen gebruiken, moeten contact opnemen met een specialist voordat ze het preparaat gebruiken.

Gebruik altijd precies zoals beschreven in de bijsluiter

SAMENSTELLING

Natriumhyaluronaat, natriumchloride, boorzuur, natriumtetraboraat, dinatriumedetaat, polyhexanide (PHMB), sterk gezuiverd water. De exacte samenstelling staat op de verpakking

108825

Specifieke referenties

ean13
5900257101091

Starazolin HydroBalance PPH...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies