Nowa Kosmetyka Haarmasker met vloeiende roos en honing 120 ml

€ 7,41
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Dostępny

In plaats van het haar in vieren te splitsen, is het beter om het te beschermen met verzachtende middelen en de elasticiteit en hydratatie te herstellen dankzij bevochtigingsmiddelen, toch? En met dit in gedachten hebben we het masker "Rose and Honey Flowing" ontwikkeld. Het kan zowel werken als een intensieve hydraterende en gladmakende behandeling voor droog haar, gebruikt na het wassen en gebruikt voor het wassen om de goede conditie van normaal haar te behouden .

Het masker is een product met een dikke en stroperige consistentie en een rijke formule waarmee je zoveel mogelijk goedheid in het kleinst mogelijke volume kunt sluiten. De werking is gebaseerd op natuurlijke oliën met een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren (lijnzaad en rozenbottel), speciaal aanbevolen voor haar met hoge porositeit en verzwakt door bijvoorbeeld verven of stylen. We willen ons echter niet afsluiten in deze beknopte classificatie, want elk haartje heeft immers af en toe meer aandacht en iets voedends nodig. Als je voelt dat de woorden: gladmaken, discipline, verzwaring, hydratatie en glans steeds vaker in je opkomen, raden we je aan het eens te proberen!

In het masker vind je:

strong Honing - de suikers, wassen, pollen, eiwitten en vluchtige stoffen die erin zitten zijn niet alleen een feest voor het gehemelte. De hydraterende eigenschappen van honing geven het haar meer leven: het is elastisch, gladder en krijgt meer glans.

Rozenbottelolie - onze favoriete olie, licht en voedend tegelijk. Het bevat veel linolzuur, dat wonderen verricht bij de verzorging van droog haar, het herstelt de glans, beschermt, maakt glad en verzwaart gemakkelijk droge haarpunten.

Lijnzaadolie - de essentie van hoe olie zou moeten zijn voor haar met een hogere porositeit. Het is zeer, zeer rijk aan onverzadigde vetzuren omega-3 en omega-6, die perfect hechten aan eventuele gaatjes in haarschubbenlaag, omhult het en beschermt tegen vochtverlies.

Cetylstearylalcohol - een verzachtend middel dat het haar glad maakt en vocht vasthoudt.

Rijstolie - universele, lichte olie met een delicate consistentie, waardoor het haar zachter en aangenaam glad aanvoelt.

Behentrimoniummethosulfaat - mysterieus klinkend (maar afgeleid van plantaardige grondstoffen), kationisch oppervlakteactieve stof. Vertalen van de taal van een chemicus naar een andere taal Pools kunnen we zeggen dat het vanwege de positieve lading beperkt is elektriseert het haar en maakt het gemakkelijker doorkambaar.

Squalane - afgeleid van het naaste (en stabielere) familielid van olijf, dat is squaleen een van de componenten van talg geproduceerd door de menselijke huid. Meester verzegelt de beschermende lipidelaag: beschermt tegen waterverlies en is een betrouwbare manier om droge haarpunten te behandelen. Vaak gezien in gezichtsverzorging, even noodzakelijk en nuttig voor haar. En wat poetst en disciplineert het heerlijk!

Vitamine E - met recht de vitamine van de jeugd genoemd. Het beschermt het haar tegen oxidanten en zorgt zo voor hun conditie en kleur.

Guargom - verantwoordelijk voor de consistentie van het masker en een extra dosis hydratatie

Sinaasappelolie - delicaat, fris, aangenaam en vooral natuurlijk

Het masker bevat geen onnodige fillers, kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Er zitten geen siliconen in de samenstelling omdat we weten hoe belangrijk het is om uw eigen PEH-saldo vast te stellen, zullen we toevoegen toch hebben we er geen eiwit aan toegevoegd.

100682
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903864749038

Nowa Kosmetyka Haarmasker...

€ 7,41
group_work Toestemming voor cookies