Bepanthem Baby Beschermende Zalf 100 gr

€ 15,40
Inclusief belasting

Beschermende zalf tegen luieruitslag

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Bepanthem Baby Beschermende Zalf 100 gr

Beschermende zalf tegen luieruitslag is een cosmetisch product voor de huidverzorging van baby's vanaf de eerste levensdagen. De milde formule is gemaakt voor de zeer tere en gevoelige huid en is ook geschikt voor te vroeg geboren baby's. De zalf heeft een drievoudig effect - beschermend, hydraterend en regenererend. Het werkzame bestanddeel van de beschermende zalf is dexpanthenol, d.w.z. provitamine B5, dat ondersteunt:

- snellere, natuurlijke huidregeneratie,

- acties die de beschermende barrière van de epidermis versterken,

-heropbouw en hydratatie van de huid,

- terugkeer naar het juiste niveau van voeding en bescherming.

De lanoline in de formule ondersteunt de vorming van een beschermende laag op de huid, waardoor contact met irriterende stoffen wordt verminderd. Voor een permanente bescherming kan de zalf bij elke luierwissel gebruikt worden. De actieve ingrediënten van de beschermende zalf tegen luieruitslag voor zuigelingen Bephanten Baby helpen bij de natuurlijke regeneratieve processen, voeden en beschermen de huid. Ze ondersteunen de verzorging zonder de natuurlijke microflora van de opperhuid te verstoren. Het product kan gebruikt worden op pijnlijke tepels tijdens het voeden. De zalf bevat geen geurstoffen, conserveermiddelen, kleurstoffen en antiseptische stoffen.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig de huid van de billen en intieme delen. Breng een dun laagje zalf aan. Verspreid voorzichtig.

SAMENSTELLING

Aqua , Lanoline (lanoline), Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Panthenol (panthenol), Prunus Amygdalus Dulcis-olie (zoete amandelolie), Cera Alba (bijenwas), Cetylalcohol, Stearylalcohol, Ozokeriet, Glyceryloleaat, Lanolinealcohol. De actuele samenstelling staat op de productverpakking

110741
a lot

Specifieke referenties

ean13
5908229301722

Bepanthem Baby Beschermende...

€ 15,40
group_work Toestemming voor cookies