ActivLab Collageen Extra Mango -Bramensmaak 300 g

€ 17,80
Inclusief belasting

Collageen is een voedingssupplement dat het skelet en de gewrichten volledig ondersteunt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

ActivLab Collageen Extra Mango -Bramensmaak 300 g

Collageen is een voedingssupplement dat het skelet en de gewrichten volledig ondersteunt. Bevat collageen, vitamine D3, vitamine C en calcium. Het gebruik van collageensuppletie is een veel voorkomende praktijk onder sporters en fysiek actieve mensen vanwege het positieve effect op de conditie van de gewrichten en de eigenschappen die beschermen tegen de ontwikkeling van ontstekingen in het bewegingsapparaat. Geadresseerd aan volwassenen.

HOE TE GEBRUIKEN

15 g (3 maatlepels) lost u het beste op door te schudden in een shaker met 200 ml water. Gebruik eenmaal per dag, tussen de maaltijden door. Na bereiding direct consumeren. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voor het beste resultaat wordt aangeraden het product minimaal 3 maanden regelmatig te gebruiken.

Belangrijke gegevens:

Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, tijdens borstvoeding en voor kinderen.Het preparaat dient bij kamertemperatuur, in de originele verpakking en op een droge plaats, buiten het bereik van kinderen, te worden bewaard.

SAMENSTELLING

Collageenhydrolysaat, maltodextrine, L-ascorbinezuur, calciumzouten van orthofosforzuur, aroma's, zuurteregelaar - citroenzuur, zoetstof - sucralose, cholecalciferol, kleurstoffen: karmin , cochenille rood. Kan derivaten bevatten van granen die gluten, soja en melk bevatten. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110771

Specifieke referenties

ean13
5903260900859

ActivLab Collageen Extra...

€ 17,80
group_work Toestemming voor cookies