Cerkoderm 15 , 15% Ureumcrème met AHA 125 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

De crème is bedoeld voor de verzorging van de droge, schilferige en eeltige huid van voeten, ellebogen en knieën

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Cerkoderm 15 , 15% Ureumcrème met AHA 125 ml

Cerkoderm 15 is een exfoliërend verzachtend middel dat het actieve Cerko complex bevat met 15% ureum, AHA-melkzuur, natriumlactaat en glycerine. Deze crème is bedoeld voor de verzorging van de droge, schilferige en eeltige huid van voeten, ellebogen en knieën. Het gebruik van de cosmetica verzacht de huid, verhoogt de doorlaatbaarheid, verzacht, verwijdert dode opperhuid, verzacht en hydrateert. Hierdoor wordt de huid zacht, glad en optimaal gehydrateerd. Cerkoderm 15 crème zit verpakt in een handige tube. Het kan worden gebruikt voor de verzorging van een droge, schilferige huid met neiging tot overmatige verhoorning en voor de verzorging van de huid van de voeten, ellebogen en knieën.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op het aangetaste gebied en wrijf tot het geabsorbeerd is. Gebruik de crème 2-3 keer per dag.

SAMENSTELLING

Aqua , ureum (ureum), petrolatum, melkzuur (melkzuur), cetearylalcohol, octyldodecanol, glycerine (glycerine), polysorbaat 40, minerale olie, glycerylstearaat, natriumlactaat (natriumlactaat). De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111169
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902768884128

Cerkoderm 15 , 15%...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies