Perspi Control Max 30 tabletten + 10 tabletten

€ 4,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Perspi Control Max 30 tabletten + 10 tabletten

Voedingssupplement met plantenextracten. Salie officinalis draagt bij aan de normalisatie en remming van overmatig zweten. Helpt cellen en weefsels te beschermen tegen oxidatieve schade. Heermoes heeft diuretische eigenschappen en ondersteunt zo de secretoire functies van de nieren. Brandnetel bevordert de afvoer van water uit het lichaam en ondersteunt het immuunsysteem. Melissa bevordert ontspanning en helpt beschermen tegen oxidatieve stress. Het helpt om een positieve stemming te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Volwassenen: 3 maal daags 1 tablet tijdens of na de maaltijd, water drinken. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

SAMENSTELLING

Salieblad-extract; vulstof: microkristallijne cellulose; brandnetel extract; paardenstaart kruidenextract; kruidenextract van citroenmelisse; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat en siliciumdioxide; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; vulstof: polydextrose; kleurstof: titaandioxide; glansmiddel: polyethyleenglycol; antiklontermiddel: talk. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111106

Specifieke referenties

ean13
5904730391634

Perspi Control Max 30...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies