Etja Natuurlijke Maceraatolie met Alg-Spirulina 50 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Spirulina algenmaceraat is een 100% natuurlijk product

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Etja Natuurlijke Maceraatolie met Alg-Spirulina 50 ml

Spirulina-algenmaceraat is een 100% natuurlijk product dat wordt verkregen door maceratie van algen in witte mosterdolie. Het biedt vele voordelen voor huid, haar en nagels. Hier zijn enkele toepassingen en voordelen van dit maceraat:

-Huid: Spirulina-algenmaceraat is perfect voor alle huidtypes, vooral de huid die niet erg stevig, volwassen, droog, onzuiver en vatbaar voor ontstekingen is. Algen in het maceraat helpen vetweefsel af te breken en mosterdolie verbetert de bloedcirculatie en opname van voedingsstoffen. Het heeft een hydraterende werking, verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid en vermindert overmatig uitdrogen.

-Haar: Spirulina-algenmaceraat versterkt het haar, verbetert de hydratatie van droge lokken, vergemakkelijkt het kammen en voedt beschadigd en verzwakt haar. Het kan worden gebruikt als regenererende olie op droog of vochtig haar.

-Nagels: Spirulina-algenmaceraat regenereert en smeert de nagelplaat sterk. Versterkt verzwakte nagels en verbetert hun conditie.

-Productieproces: Maceraat wordt gemaakt door maceratie van poedervormige algen in ongeraffineerde en koudgeperste witte mosterdolie. Dit proces zorgt ervoor dat de natuurlijke voedingsstoffen en eigenschappen van de algen behouden blijven.

-Veiligheid en kwaliteit: ETJA spirulina algen maceraat heeft een kwaliteitscertificaat, veiligheidskaart en registratie in de CPNP database. Het heeft ook dermatologische tests doorstaan, wat het veilige gebruik op de huid bevestigt.

Geen schadelijke stoffen: Macerate bevat geen parabenen, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- of geurstoffen, waardoor het huid- en gezondheidsvriendelijker is.

ETJA spirulina maceraat kan in veel verschillende cosmetische toepassingen worden gebruikt en biedt een natuurlijke en effectieve ondersteuning voor huid-, haar- en nagelverzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Hier leest u hoe u spirulina-algenmaceraat gebruikt:

-Direct op de huid: U kunt het maceraat direct op de gereinigde huid van het lichaam gebruiken, bij voorkeur op een vochtige huid.

-Verstevigende massage: Macerat is ideaal voor het masseren van plaatsen die zijn aangetast door cellulitis en een gebrek aan stevigheid hebben. Je kunt het zelf gebruiken.

- Toevoeging aan haarconditioners en nevels: voeg spirulina-algenmaceraat toe als uitstekend ingrediënt aan uw favoriete haarconditioners en nevels.

-Toevoeging aan verstevigende conditioners en lotions: U kunt ook maceraat toevoegen aan verstevigende conditioners en lotions om hun effect te versterken.

- Verstevigend en hydraterend bad: Voeg ongeveer 5 ml van het maceraat (5-6 persen met de doseerpomp) toe aan een badkuip gevuld met 1/3 warm water. De badtijd moet maximaal 20 minuten zijn. De algen in het maceraat helpen de bloedcirculatie door het hele lichaam te verbeteren.

-Ingrediënt voor zelfgemaakte scrub: Gebruik spirulina-algenmaceraat als ingrediënt voor zelfgemaakte suiker- of zoutscrub.

-Direct gebruik op het haar: U kunt het maceraat rechtstreeks aanbrengen op droog of vochtig haar in de vorm van een nevel. Meng 5 ml van het maceraat met 100 ml water en breng het in een kleine hoeveelheid aan op het haar.

- Verzorging en bescherming van de haarpuntjes: Spirulina-algenmaceraat kan ook worden gebruikt om de haarpuntjes te verzorgen en te beschermen. Je kunt het als mist gebruiken.

- Verzorging van de droge huid van de benen: voordat u het maceraat gebruikt, is het de moeite waard om een suiker- of zoutscrub te maken en deze vervolgens te gebruiken voor de verzorging van de droge huid van de benen.

- Nagelconditioner: Spirulina-algenmaceraat kan worden gebruikt als nagelconditioner en helpt bij de verzorging ervan.

Vergeet niet dat het altijd de moeite waard is om, voordat u het maceraat gebruikt, een allergietest uit te voeren op een klein deel van de huid en contact met de ogen te vermijden. Als er bijwerkingen optreden, stop dan met het gebruik van het product.

SAMENSTELLING

Sinapis Alba Zaadolie, Spirulina Platensis Extract De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking.

111350
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901138386514

Etja Natuurlijke...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies