Dentosept A Vloeistof met applicator 25 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Dentosept A Vloeistof met applicator 25 ml

Dentosept A ® liquid voorzien van een applicator, bedoeld voor gebruik in de mondholte. Het heeft een breed werkingsspectrum en de doeltreffendheid ervan is te danken aan het gehalte aan benzocaïne, dat een plaatselijk verdovend effect heeft en snel verlichting brengt. De belangrijkste indicaties voor het gebruik van Dentosept A® zijn:

-Ontsteking van de mond en het tandvlees

-Aften

- Doorligwonden in de mond (bijvoorbeeld na het dragen van een kunstgebit)

-Auxiliair gebruik bij de behandeling van parodontitis

Dentosept A® is een product dat helpt om aandoeningen te verlichten en het genezingsproces te ondersteunen bij verschillende ziekten van de mondholte. De applicator vergemakkelijkt het nauwkeurig en gemakkelijk aanbrengen van de vloeistof op de juiste plaatsen. Lees voor gebruik altijd de informatie in de bijsluiter

HOE TE GEBRUIKEN

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar, één dosis aanbrengen op het aangetaste gebied in de mond. Er kunnen maximaal 5 doses van het preparaat worden aangebracht op verschillende aangetaste gebieden in de mondholte, maximaal 3 keer per dag. De maximale dagelijkse dosis is 15 doses.

SAMENSTELLING

kamillemandje, eikenschors, salieblad, arnicakruid, kalmoeswortelstok, pepermuntkruid, tijmkruid, benzocaïne.

vloeistof voor gebruik in de mond, 25 g 100 g van het product bevat:

vloeibaar extract samengesteld (0.65:1) van: kamillemand (Matricaria recutita L.), eikenschors (Quercus spp.), salieblad (Salvia officinalis L.), arnica-kruid (Arnica montana L.), calamus-wortelstok ( Acorus calamus L.), pepermuntkruid (Mentha piperita L.), tijmkruid (Thymus spp.) (2/2/2/1/1/1/1) - 50 g Extractiemiddel: ethanol 70% (V /V) . Benzocainum - 2 g Hulpstof met bekend effect: ethanol. Het product bevat 35-45% (V/V) ethanol (alcohol). 100 g van het product bevat: vloeibaar complex extract (0.65:1) van: kamillemandje, eikenbast, salieblaadjes, arnicakruid, calamus wortelstok, pepermuntkruid, tijmkruid (2/2/2/1/1/1 / 1). Extractiemiddel: ethanol 70% (v/v) - 50,0 g, benzocaïne - 2,0 g Ethanolgehalte: 35-45% (v/v).

Lees voor gebruik de bijsluiter, die indicaties, contra-indicaties, gegevens over bijwerkingen en dosering bevat, evenals informatie over het gebruik van het product

111873

Specifieke referenties

ean13
5909991348519

Dentosept A Vloeistof met...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies