Psorin Cream geïndiceerd voor de behandeling van psoriasis 100 g

€ 7,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Psorin Cream geïndiceerd voor de behandeling van psoriasis 100 g

Psorin-gel is een product bedoeld voor de verzorging van de hoofdhuid, vooral bij psoriasis. Hier zijn de belangrijkste eigenschappen en ingrediënten van Psorin-gel:

- Verzacht de schilfers en helpt ze te verwijderen: Psorin-gel bevat witte ichthyol, die het exfoliatieproces van de opperhuid helpt normaliseren. Het heeft een verzachtende werking op de huid, helpt de schubben zachter te maken en zorgt ervoor dat ze gemakkelijker te verwijderen zijn.

- Verzacht irritatie en jeuk: dankzij de aanwezigheid van witte ego helpt Psorin-gel de irritatie en jeuk verlichten die vaak gepaard gaat met psoriasis.

-Voorkomt dat psoriasis verergert: Regelmatig gebruik van Psorin-gel kan helpen de symptomen van psoriasis onder controle te houden en te voorkomen dat deze verergeren.

- Verlengt de remissietijd: Psorin-gel helpt de remissieperiode van psoriasis te verlengen, wat betekent dat het de frequentie van de symptomen kan helpen verminderen.

- Werkzaamheid bevestigd door klinische onderzoeken: Het product is onderworpen aan klinische onderzoeken uitgevoerd bij een groep patiënten met psoriasis, wat de doeltreffendheid ervan bevestigt.

Ingrediënten zoals allantoïne, d- pantenol en natriumhyaluronaat creëren een beschermende laag op de huid, waardoor de juiste hydratatie behouden blijft.

Dankzij de applicatortip kan het preparaat nauwkeurig worden aangebracht, wat vooral op de hoofdhuid nuttig kan zijn. Het is belangrijk dat u het product gebruikt in overeenstemming met de aanbevelingen van uw arts of de instructies van de fabrikant. Als u psoriasis of andere huidproblemen heeft, is het altijd een goed idee om een dermatoloog te raadplegen voor een juiste diagnose en huidverzorgingsaanbevelingen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op de hoofdhuid in gebieden die zijn aangetast door psoriasis. Laat het maximaal een half uur op de huid zitten en was daarna uw hoofd met een shampoo bedoeld voor de psoriatische huid.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114192

Specifieke referenties

ean13
5907529111383

Psorin Cream geïndiceerd...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies