Emotopic Verzachtende Crème voor gezicht en lichaam vanaf de eerste levensdag bij eczeem 75 ml

€ 14,80
Inclusief belasting

Versterking van de epidermale barrière

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Emotopic Verzachtende Crème voor gezicht en lichaam vanaf de eerste levensdag bij eczeem 75 ml

Het product wordt gekenmerkt door vele gunstige eigenschappen die lastige huidaandoeningen helpen verlichten en bescherming bieden tegen externe factoren. Hier zijn de belangrijkste punten met betrekking tot dit product:

-Kalmerende werking: Het product heeft een verzachtende werking die hinderlijke symptomen zoals jeuk, branderigheid, ruwheid en vervelling van de huid helpt verminderen. Dit betekent dat het een effectieve ondersteuning kan zijn voor mensen die lijden aan verschillende huidaandoeningen die deze symptomen veroorzaken.

-Versterking van de epidermale barrière: Door de epidermale barrière te versterken, beschermt het product de huid tegen het binnendringen van externe factoren, waaronder irriterende stoffen en allergenen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die lijden aan huidaandoeningen en waarvan de huid gevoelig is voor allergische reacties.

-Natuurlijke oliën: Het product bevat natuurlijke oliën die de goede werking van de huidbarrière ondersteunen. Deze oliën helpen de huid elastisch en gezond te houden.

-Ceramides: Het verrijken van het product met ceramiden is gunstig omdat ceramiden een belangrijke rol spelen bij het behouden van de juiste epidermale barrière. Ze helpen vocht in de huid vast te houden en beschermen tegen overmatig waterverlies.

- Verlenging van de remissieperiode: Regelmatig gebruik van het product kan helpen de periode van remissie van de ziekte te verlengen. Dit betekent dat het kan helpen de frequentie en ernst van symptomen van huidziekten te verminderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op de gereinigde en gedroogde huid van gezicht en lichaam. Voor dagelijks gebruik op plaatsen die intensieve hydratatie en smering vereisen, evenals gebieden met eczeem: handen, ellebogen, knieën, gezicht: oogleden, wangen, periorale zone en andere aangetaste gebieden, 2-3 keer per dag en telkens na huidcontact met water.

SAMENSTELLING

Gezuiverd water, verzachtende middelen: hennepolie, canola-olie, babassu-olie, vaseline-olie, sheaboter en andere, ceramiden, inuline, hulpstoffen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114184

Specifieke referenties

ean13
5900717692015

Emotopic Verzachtende Crème...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies