Retinobaza 17000 Crème met vitamine A 30 g

€ 5,20
Inclusief belasting

De crème onderscheidt zich vooral door de geconcentreerde formule die vitamine A bevat

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9

Retinobaza 17000 Crème met vitamine A 30 g

Retinobaza Crème 17000 onderscheidt zich vooral door zijn geconcentreerde formule die vitamine A bevat. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken waardoor het opvalt:

-Vitamine A: Dit is de actieve vorm van vitamine A, ook wel retinol genoemd, die bekend staat om zijn verjongende eigenschappen. -Het helpt rimpels te verminderen, verkleuring en roodheid te verminderen en verbetert in het algemeen de conditie van de huid.

-Lichte, geconcentreerde formule: De crème heeft een lichte consistentie, waardoor hij snel intrekt. Het laat geen vettig gevoel achter en veroorzaakt geen verstopte poriën.

-Kan op geselecteerde huidzones worden gebruikt: Retinobaza 17000 crème is bedoeld voor de intensieve verzorging van specifieke huidzones, zoals het gezicht.

Hydraterende en verzachtende eigenschappen: De crème hydrateert de huid en heeft verzachtende eigenschappen, die irritatie en roodheid kunnen helpen verlichten.

-Anti-verouderingseffectiviteit: Dankzij het gehalte aan vitamine A helpt de crème rimpels te verminderen, wat vooral belangrijk is bij anti-verouderingsverzorging.

-Sebumregulering: De ingrediënten van de crème helpen de talgafscheiding te reguleren, wat gunstig is voor de vette en gecombineerde huid.

-Huidregeneratie: Retinobaza Crème 17000 ondersteunt de regeneratie van de huid en verbetert de elasticiteit ervan.

-Bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: De crème kan worden gebruikt door zowel volwassenen als kinderen vanaf 12 jaar, waardoor het een veelzijdige dermocosmetica is.

Retinobaza Cream 17000 is bedoeld voor diegenen die op zoek zijn naar intensieve huidverzorging met behulp van vitamine A om de conditie ervan te verbeteren, vooral in de context van rimpels en verkleuring.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op uw gezicht of geselecteerde lichaamsdelen en masseer totdat deze volledig is opgenomen. Als er nadelige huidreacties optreden tijdens het gebruik van de crème, stop dan met het gebruik.

Niet gebruiken: zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven; bij kinderen jonger dan 12 jaar; gelijktijdig met andere preparaten die vitamine A bevatten (retinoïden). Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Retinylpalmitaat 17000 IE/g Aqua , Methylpropaandiol, Cetearylalcohol, Isopropylmyristaat, Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Glycerylstearaatcitraat, Retinylpalmitaat, Tocoferol, Glycerylcaprylaat, Natriumpolyacrylaat, Hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114403
a lot

Specifieke referenties

ean13
590757330245

Retinobaza 17000 Crème met...

€ 5,20
group_work Toestemming voor cookies