Pentenol Med Herbouwend en herstellend schuim voor gezicht en lichaam 150 ml

€ 4,40
Inclusief belasting

Het schuim helpt de huid te regenereren, waardoor verlichting en een aangenaam verkoelend gevoel ontstaat

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Pentenol Med Herbouwend en herstellend schuim voor gezicht en lichaam 150 ml

Pantenol med herstellende en herstellende schuim voor gezicht en lichaam is een aanbevolen oplossing voor de droge en geïrriteerde huid, vooral na langdurige blootstelling aan de zon, gebruik van een solarium en na lichte brandwonden. Het verzachtende effect maakt het perfect voor huidregeneratie, waardoor verlichting en een aangenaam verkoelend gevoel ontstaat.

Belangrijkste eigenschappen:

Pantenol med Herstellend en herstellend schuim vermindert dankzij de aanzienlijke concentratie d'panthenol (10%) snel en langdurig irritatie na lichte brandwonden en veroorzaakt door te lange blootstelling aan zonlicht. Het heeft een hydraterende en regenererende werking op de huid, waardoor het genezingsproces van schaafwonden en snijwonden wordt versterkt. Aloë-sap, aanwezig in de samenstelling, hydrateert effectief de huid, vermindert de ruwheid en verzacht irritaties. Inutec hydrateert intensief en herstelt de beschadigde opperhuid. Het schuim is gemakkelijk aan te brengen, zelfs op zeer gevoelige huidzones, waardoor een effectieve verlichting van zonnebrand en regeneratie van schaafwonden en snijwonden wordt gegarandeerd. Bovendien koelt de aangename textuur de huid zachtjes af. Het product is onderworpen aan dermatologische tests, wat de veiligheid en effectiviteit ervan bevestigt.

HOE TE GEBRUIKEN

Houd de container verticaal, doe een kleine hoeveelheid schuim in de palm van uw hand en verdeel het voorzichtig over de geïrriteerde huid. Het schuim kan meerdere keren per dag worden gebruikt. zowel op het gezicht als op het lichaam.

SAMENSTELLING

Aqua , Panthenol , Aloe barbadensis Juice , inuline, peg-7 glycerylcocoaat, natriumcocoamfoacetaat, fenpxyethanol, ethylhexylglycerine, cenimoniumchloride, parfum, hexylcinnamal, butylfenylmethylpropional, citroenzuur Actieve stof: d'Anthenol (10%), aloë-sap, Inutec. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114615
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902082212775

Pentenol Med Herbouwend en...

€ 4,40
group_work Toestemming voor cookies