Oillan Derm+ Moisturizing Shampoo voor de hoofdhuid vanaf de eerste levensdag 180 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Hydraterende shampoo met arganolie en zoete amandelen is een uitgebreide verzorging die zorgt voor intense hydratatie en de onaangename symptomen van een droge huid en haar vermindert.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Oillan Derm+ Moisturizing Shampoo voor de hoofdhuid vanaf de eerste levensdag 180 ml

De vochtinbrengende shampoo is een perfecte combinatie van actieve ingrediënten zoals arganolie, zoete amandelolie, betaïne en pantenol , die zowel de hoofdhuid als het haar zacht reinigen en verzorgen. Het product is dermatologisch getest op mensen met allergische huidziekten en getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht.

Actieve ingrediënten:

-Arganolie: rijk aan vetzuren en vitamine E, hydrateert en voedt het haar intensief en herstelt het gezonde uiterlijk.

-Zoete amandelolie: hydrateert en maakt het haar glad en vermindert overmatige droogheid van de hoofdhuid.

-Betaïne: Heeft een hydraterende werking, beschermt tegen uitdroging, maakt het wassen zacht en raakt het haar niet in de war.

-Panthenol: Ook bekend als provitamine B5, verzacht irritaties, hydrateert en beschermt het haar tegen vochtverlies.

Effecten:

-Intensief gehydrateerd haar en hoofdhuid: De shampoo zorgt voor een diepe hydratatie van zowel het haar als de hoofdhuid.

- Vermindering van symptomen van overmatige jeuk en droogheid: verlicht effectief de symptomen van uitdroging door overmatige droogheid en jeuk te verminderen.

-Wassen zonder je haar in de war te brengen en je hoofdhuid te drogen: Het werkt zacht, raakt je haar niet in de war en droogt je hoofdhuid niet uit.

-Verlichting en bescherming vanaf het eerste gebruik: Na het eerste gebruik van de shampoo voelt u verlichting en bescherming voor uw hoofdhuid en haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op uw handen en verdeel het vervolgens voorzichtig over vochtig haar en hoofdhuid. Na het wassen afspoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Lauryl Glucoside, Glycerine, Cocamidopropyl Betaïne, Betaïne, Panthenol , Coco - Glucoside, Glyceryl Oleaat, PEG-7 Glyceryl Cocoaat, Glycereth-7 Caprylaat/- Capraat, PEG-120 Methyl Glucose Dioleaat, Tocoferol, Ascorbyl Palmitaat, Allantoïne, Argania Spinosapitolie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Dinatriumlaurethsulfosuccinaat, Bisabolol, Citroenzuur, Gehydrogeneerd palmglyceridencitraat, PEG-12-dimethicon, lecithine, glycerylcaprylaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115256
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116091686

Oillan Derm+ Moisturizing...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies