Oillan Derm+ Keratolytische Shampoo vanaf de 1e levensdag 180 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Het heeft een keratolytisch effect, verzacht irritaties en normaliseert het exfoliatieproces van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Oillan Derm+ Keratolytische Shampoo vanaf de 1e levensdag 180 ml

Keratolytische shampoo is een innovatief product dat het exfoliatieproces van de hoofdhuid op milde wijze reinigt en normaliseert. Het product is dermatologisch getest op mensen met allergische huidziekten en is getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht.

Actieve ingrediënten:

-Ureum: Heeft een keratolytisch effect, verzacht irritaties en normaliseert het exfoliatieproces van de huid.

-Salicylzuur: helpt bij het reguleren van de talgafscheiding en voorkomt vettig haar en hoofdhuid.

- Pantenol : Hydrateert en kalmeert en geeft een gevoel van verlichting en bescherming.

-Glycerine: hydrateert effectief de huid en het haar en voorkomt overmatige droogheid.

Effecten:

- Normalisatie van het exfoliatieproces: de shampoo ondersteunt het natuurlijke exfoliatieproces van de huid en verbetert de conditie ervan.

-Regulering van de talgafscheiding: Salicylzuur helpt de talgproductie onder controle te houden en voorkomt vettig haar en hoofdhuid.

-Verminderde vettigheid van haar en hoofdhuid: De shampoo vermindert effectief overtollig talg, wat zich vertaalt in verminderde vettigheid van haar en hoofdhuid.

-Verlichting en bescherming vanaf het eerste gebruik: Na het eerste gebruik van de shampoo voelt u verlichting en bescherming voor uw hoofdhuid.

Keratolytische shampoo met ureum en salicylzuur is een perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar effectieve hoofdhuidverzorging gericht op het normaliseren van exfoliatieprocessen en het reguleren van de talgafscheiding.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op uw handen en verdeel het vervolgens voorzichtig over vochtig haar en hoofdhuid. Na het wassen afspoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , ureum, natriumlaurethsulfaat, lauramidopropylbetaïne, natriumchloride, laurylglucoside, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, glycerine, undecylenamidopropyltrimoniummethosulfaat, Panthenol , glycereth-7 caprylaat / capraat, salicylzuur, propyleenglycol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115257
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091693

Oillan Derm+ Keratolytische...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies