Tisane Farm Propolis-gel 6 g

€ 6,70
Inclusief belasting

Tisane Farm is de perfecte manier om te profiteren van de gunstige effecten van propolis en de voordelen van silica voor een mooie en gezonde huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Tisane Farm Propolis-gel 6 g

Tisane Farm is een unieke propolisgel, gemaakt voor uitgebreide huidverzorging. Bevat een indrukwekkende 90% propolis-extract, een bijenteeltplant die bekend staat om zijn sterke antibacteriële eigenschappen. Deze gel bestrijdt effectief huidonvolkomenheden zoals puistjes, bultjes en roodheid. Dankzij het gehalte aan propolis is Tisane Farm niet alleen een middel om irritaties te verminderen, ale ondersteunt het ook de regeneratie van de huid en slijmvliezen. U kunt het met succes plaatselijk gebruiken om de huid te kalmeren na kleine schaafwonden, irritaties of brandwonden.

Ontdek de voordelen van Tisane Farm:

-Antibacteriële kracht van Propolis: Propolis elimineert effectief onvolkomenheden en ondersteunt de strijd tegen acne, herpes en folliculitis.

-Huidregeneratie: De gel ondersteunt natuurlijke regeneratieprocessen, verzacht irritaties en versnelt de genezing van de huid.

-Verzachtend en hydraterend: dankzij propolis wordt de huid glad en gehydrateerd, waardoor het er weer gezond uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid gel op het aangetaste gebied met een schone en droge vinger en masseer totdat de gel volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Propolis-extract (propolis-extract), propyleenglycol, Aqua , PEG-9, alcohol, siliciumdioxide (silicium), kaliumhydroxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115333
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904386000874

Tisane Farm Propolis-gel 6 g

€ 6,70
group_work Toestemming voor cookies