Huidexfoliërende voetsokken 1 paar

€ 4,30
Inclusief belasting

Exfoliërende sokken zijn een innovatief voetverzorgingsproduct

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Huidexfoliërende voetsokken 1 paar

Alg Pharma Skin Exfoliating sokken zijn een innovatief voetverzorgingsproduct. Comfortabele wegwerpsokken zijn speciaal ontworpen om dode huidcellen te exfoliëren en het uiterlijk van de voethuid te verbeteren. De sokken zijn gemaakt van zacht en flexibel materiaal dat veilig is voor de huid. Binnenin zit een speciale exfoliërende formule op basis van delicate en natuurlijke actieve ingrediënten. Deze omvatten AHA en BHA zuren, ureum, allantoïne, betaïne en plantenextracten van citroen, ananas, passievrucht, peer, druif, cactusvijg en honingextract. Deze ingrediënten helpen bij het verwijderen van eelt, droge, ruwe huid en likdoorns, waardoor uw voeten zacht, glad en goed gevoed blijven. Alg Pharma Skin Exfoliating sokken zijn een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om de conditie van de huid van hun voeten te verbeteren. Regelmatig gebruik van deze sokken kan zichtbare resultaten opleveren, waardoor de huid van uw voeten glad, zacht en goed gevoed wordt. Ze zijn eenvoudig en handig in gebruik, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die om de gezondheid en het uiterlijk van hun voeten geeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Was en droog uw voeten. Haal de sokken uit de verpakking. Knip het bovenste deel van de sok voorzichtig af met een schaar op ongeveer 5 cm van de lasnaad. Zet de sokken op schone en droge voeten en zet ze vast met een sticker. Om het comfort te verbeteren, kun je ook katoenen sokken dragen. Leun achterover en ontspan. Laat de sokken 60-90 minuten aan uw voeten zitten. Het exfoliatieproces is afhankelijk van de conditie van de voeten en de mate van eelt. De exfoliatie van de opperhuid begint na 4-7 dagen en duurt 3-5 dagen.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Water, Propyleenglycol, Melkzuur. Glycolzuur, ureum, natriumlactaat, PEG 40 gehydrogeneerde ricinusolie, betaïne, geurstof, Passiflora Edulis fruitextract, allantoïne, limoencitrusvruchtenextract, menthol, mela-extract, ficus-indica cactusvijgextract, Pyrus fruitextract Communis, Ananas Sativus Fruit Extract, Vitis Vinifera-fruitextract, citroenzuur, appelzuur, salicylzuur, hydroxypropylmethylcellulose, natriumchloride, citronellol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, dinatriumedetaat, natriumbisulfiet. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114851
a lot

Specifieke referenties

ean13
5908288910873

Huidexfoliërende voetsokken...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies