EO Laboratorie Verzachtende Shampoo voor de gevoelige hoofdhuid 250 ml

€ 5,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Krabt u vaak op uw hoofd en weet u niet waarom? Afgezien van het feit dat het een symptoom is van denken ;), kan de reden een gevoelige hoofdhuid zijn, blootgesteld aan roos en seborroe. Ecolab Daily Shampoo helpt jeuk te verzachten en je huid te kalmeren.

Het bevat meer dan 97,2% ingrediënten van plantaardige oorsprong, waaronder actieve organische extracten en oliën - jojoba-olie, aloë vera-extract en kaasjeskruid-extract.

Waar zijn de afzonderlijke ingrediënten verantwoordelijk voor?

  1. jojoba-olie - regenereert effectief beschadigd haar, voedt, versterkt en beschermt tegen de invloed van ongunstige externe factoren (kapperbezoeken, haarstijlen, zonlicht),
  2. aloë-extract - hydrateert en kalmeert de huid, stimuleert regeneratieprocessen, handhaaft een optimaal niveau van hydratatie,
  3. kaasjeskruidextract - werkt als een antioxidant, reguleert de gevoeligheid van de huid, geeft de huid comfort en kalmeert de spanning.

De samenstelling die verantwoordelijk is voor de actie is ook veilig - de shampoo kan zelfs elke dag en zelfs met een gevoelige huid worden gebruikt. Ze zal elke dag beter worden hersteld en gekalmeerd.

100119

Specifieke referenties

ean13
4627089431486

EO Laboratorie Verzachtende...

€ 5,20
group_work Toestemming voor cookies