FitoKosmetik Mosterd Haarbalsem Groei 270 ml

€ 3,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

strong De mosterdbalsem verbetert, dankzij het gehalte aan voedende ingrediënten, de conditie van het haar aanzienlijk. Het zorgt voor het juiste niveau van hydratatie, voedt, versterkt en regenereert. Geeft het haar glans, irriteert niet, vergemakkelijkt het kammen en de aangename geur maakt het gebruik ervan aangenamer.

Honing is een uitstekende bron van vele waardevolle voedende ingrediënten die regenereren, het haar flexibeler maken en het een unieke glans geven. Bovendien hydrateert het het haar en helpt het vocht in hun structuur te behouden. Door het regelmatig te gebruiken, kunnen we rekenen op de effecten van glanzend, zacht en gezonder haar.
Zeepnoot bevat vitamine A, B, E, mineralen en meervoudig onverzadigde vetzuren die de hoofdhuid verrijken met voedingsstoffen, de haarzakjes versterken en de groei stimuleren.
Tarwekiemolie is rijk aan vitamine A, E en groep B, die het haarverouderingsproces vertragen en helpen hun natuurlijke structuur te herstellen.
Mosterd verzacht, hydrateert, voorkomt haaruitval en roos. Het stimuleert de huid, reguleert de water-lipidenbalans van de huid, heeft een verzachtende en antiseptische werking.

Hoe te gebruiken : Breng de balsem gelijkmatig aan over de gehele lengte van schoon, nat haar. Laat 1-3 minuten intrekken. En spoel af met water.

100219

Specifieke referenties

ean13
4670017924949

FitoKosmetik Mosterd...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies