L'biotica BIOVAX Shampoo voor alle haartypes Argan Macadamia Kokosnoot 200 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Een rijk masker met een fluweelzachte consistentie Biovax Natural Oils ''Argan Macadamia Coconut'' is een soort bio-vernieuwing voor het haar, waardoor het een effectieve transformatie zal ondergaan. De samenstelling van zorgvuldig geselecteerde kostbare oliën zorgt voor een uitgebreide revitalisering en verjonging van het haar over de gehele lengte, maakt de natuurlijke schoonheid en energie van uw haar vrij, herstelt de sensuele uitstraling en houdt het in perfecte conditie. Het revitaliseert zowel het haar als de hoofdhuid grondig zonder het te verzwaren.
- Arganolie (Marokko), dankzij het uitzonderlijk hoge gehalte aan vitamine E (min. 550mg/l), beschermt het haar tegen de vernietigende effecten van vrije radicalen en UV-straling. Het remt het verouderingsproces. Het voegt glans, elasticiteit toe en maakt het haar prachtig glad. Arganolie in het Biovax gezichtsmasker is een 100% biologisch product, koudgeperst, chemisch ongewijzigd. Het heeft het Ecocert-certificaat.
- Macadamia-olie (Hawaii) is een rijke bron van C16:1-palmitoleïnezuur, dat zeldzaam is in de natuur en harmonieus samenwerkt met natuurlijke huidlipiden. Voedt de hoofdhuid perfect en conditioneert de juiste groei van gezond haar.
- Kokosolie (India) dringt door tot in de diepe lagen van de haarvezel, waar het actief het verlies van zijn bouwcomponenten remt. Versterkt de structuur van het haar en voorkomt dat het breekt. Zorgt voor een sterk en langdurig hydraterend effect.
Het effect op het haar:
- haar vol glans, leven en energie,
- gelijkmatige hydratatie, glad haaroppervlak,
- stralend, glanzend haar met een gezonde gloed,
- buitengewone flexibiliteit en elasticiteit,
- UV-beschermde vezelstructuur.
68214

Specifieke referenties

ean13
5902596711238

L'biotica BIOVAX Shampoo...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies