L'biotica BIOVAX Conditioner 7in1 voor alle haartypes met Opuntia en Mango olie 200ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

< strong > 7-in-1 BeautyBenefit Espresso-conditioners zijn ontworpen om het haar te voeden, beschermen en hydrateren, zonder het te belasten met overtollige voedingsstoffen.

Hun probleemloze toepassing is te danken aan de perfect uitgebalanceerde formule consistentie: romig en licht tegelijk. Zijn compacte textuur maakt de conditioner makkelijk uit te smeren op nat haar en uit loopt er niet van af, en de lichtheid zorgt ervoor dat je ze meteen kunt uitspoelen de vereiste tijd is verstreken.

Conditioner in slechts 60 seconden biedt 7 voordelen voor je haar:

1. Reconstructie en gladmaken over de gehele lengte

2. Hittebescherming tijdens het stylen

3. Diepe hydratatie en zachtheid

4. Het kammen vergemakkelijken

5 . Mooie glans

6. Verminderde statische elektriciteit

7. Stapelbaarheid

Hoofdingrediënten:

Natuurlijke lipidesubstanties die het LipidFX-complex vormen:

Opuntia-olie, Mango en ceramiden herstellen en cementeren het beschadigde oppervlak van het haar, waardoor de gladheid en glans worden hersteld.

Lipidenherstel van beschadigd haar LipidFX:

Opuntia-olie is een bron van essentiële benodigdheden Omega-6 en Omega-9 vetzuren, die een beschermend laagje op de huid vormen haar. Kostbare olie maakt het haar perfect glad en glanzend zonder gewichtseffect.

Mangoboter maakt het haar spectaculair glad en voorkomt gespleten haarpunten. Het disciplineert het haar, waardoor het gemakkelijker te stylen is.

Ceramiden zijn het natuurlijke cement dat de nagelriemen bij elkaar houdt haar. Ze bouwen droog, beschadigd haar weer op, waardoor ze worden veerkrachtig, elastisch en goed gehydrateerd.

De geur van sappig mangofruit is verfrissend en stimulerend.

87% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

0% parabenen 0% paraffine 0% SLS/SLES

Hoe te gebruiken: Masseer de conditioner zachtjes in vochtige, haar ontdaan van overtollig water, waarbij hun wortels worden vermeden. Vertrek op 60 seconden, daarna grondig uitspoelen. Gebruik na elke haarwasbeurt.

68216

Specifieke referenties

ean13
5905279070424

L'biotica BIOVAX...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies