Barwa Ziołowa Haarmasker Lavendel 120 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Voedend haarmasker met lavendel is vooral bedoeld voor de verzorging van vettig haar. Het masker vergemakkelijkt het kammen van het haar, verbetert de conditie en het uiterlijk. Dankzij het creatininegehalte is het haar elastisch, gehydrateerd en beter bestand tegen beschadiging.
Bij regelmatig gebruik hydrateert het intensief, herstelt het en verhoogt het de weerstand van het haar tegen beschadiging. Dankzij het gehalte aan actieve ingrediënten voedt het diep en geeft het een gezonde uitstraling. Na gebruik van het masker is het haar zacht en vol glans.

strong Omvat:
lavendelextract, dat vettig haar vermindert
keratine, dat regenereert en het haar elastischer maakt
een vitaminecomplex dat de haarzakjes voedt en de talgproductie reguleert

Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid van het masker aan op gewassen, licht vochtig haar. Na een paar minuten goed afspoelen met lauw water. Gebruik 1-2 keer per week.

Ingrediënten:

Aqua , Cetearylalcohol, Behentrimoniumchloride, Polysilicone-19, Lavandula Angustifolia-bloemextract, Gehydrolyseerde keratine, Biotine, Panthenol , Linolzuur, Linoleenzuur, Tocoferylacetaat, Retinylpalmitaat, Bioflavonoïden, Pyridoxine HCl, Propyleenglycol, Polysorbaat 20, Glycosylceramide, Fosfolipiden, cholesterol, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, glycerine, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat-crosspolymeer, natriumhydroxide, cetrimoniumchloride, citroenzuur, parfum, linalool, cumarine, hexylkaneel.

100551

Specifieke referenties

ean13
5902305007478

Barwa Ziołowa Haarmasker...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies