Anwen Bee My Baby Haarconditioner voor kinderen 200 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

De conditioner is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
15
Beschikbaar

Anwen Bee My Baby Haarconditioner voor kinderen 200 ml

Als uw kind het niet leuk vindt om zijn haar te borstelen vanwege moeilijkheden bij het kammen, dan is de conditioner een geweldige oplossing voor het probleem. Het product bevat twee lichte oliën: babassu en murumuru, rijk aan vetzuren geschikt voor kinderhaar. Gekationiseerde tarweproteïnen binden zich dankzij hun positieve lading beter aan negatief geladen haar, wat een langduriger effect geeft. Honeyquat hydrateert het haar intensief en vergemakkelijkt het kammen. Dankzij de juiste verhoudingen van actieve ingrediënten: Protein, Emollients en Humectants (PEH Balance), kan de conditioner bij elke wasbeurt worden gebruikt. De zoete geur van in frambozen oplosbare kauwgom zal de neus van kinderen bevredigen en het wassen van haar aangenamer maken. De conditioner is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het zal ook goed werken voor volwassenen met laag poreus en dun medium poreus haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de conditioner over de gehele lengte in vochtig, gewassen haar. Enkele minuten laten intrekken en grondig afspoelen met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua, Cetearyl Alcohol, Orbignya Oleifera Zaadolie, Behentrimonium Chloride, Astrocaryum Murumuru Zaad Boter, Hydroxypropyltrimonium Gehydrolyseerd Tarwe Eiwit, Zetmeel Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxypropyltrimonium Honey , Fenoxyethanol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Sorbinezuur, Benzylalcohol, Parfum.

100575
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907222404560

Anwen Bee My Baby...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies