Cafe Mimi 3D Volume Mus pianka do układania włosów z keratyną 150 ml (30-04-2023)

€ 6,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Creëer eenvoudig je droomkapsels met 3D Volume Cafe Mimi Hair Mousse. De mousse fixeert het kapsel effectief zonder het te verzwaren of aan elkaar te plakken. De cosmetica geeft het haar ongelooflijk veel volume en beschermt het tegen de schadelijke effecten van hoge temperaturen tijdens het stylen.De actieve ingrediënten die erin zitten, geven het haar een delicate verzorging.

Hoe werkt het?

strong Keratine, een natuurlijke bouwsteen van het haar, vormt een perfecte aanvulling op eventuele verliezen veroorzaakt door styling. Het geeft ze een natuurlijke glans, elasticiteit en elasticiteit. Het maakt het haar zijdezacht en glanzend. Het geeft ze een zachte en gezonde uitstraling. Toverhazelaarextract geeft het haar een gezonde glans en vermindert haaruitval. Provitamine B5 heeft een positief effect op de hydratatie van het haar. Het dringt door in hun structuur en ondersteunt de wederopbouw. Het geeft het haar glans en een frisse uitstraling, en maakt het zacht en zijdezacht.

Hoe te gebruiken?

Schud de schuimverpakking voor gebruik. Verdeel de cosmetica voorzichtig over de gehele lengte van het haar, eerder handdoekdroog. Begin met stylen.

>

  • Aqua , Hamamelis Virginiana (Hamamelis) bladextract, plantaardige glycerine, maltodextrine/VP-copolymeer, polyurethaan-14/AMP-acrylaatcopolymeer, natriumlauroylsarcosinaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, gehydrolyseerde keratine) Panthenol (provitamine 5 ), PEG 40 gehydrogeneerde Сastorolie , Oryza Sativa (Rijst) Extract (rijstextract), Triticum Vulgare (Tarwe)kiemextract (tarwekiemextract), Glycine Soja (Sojabonen) Proteïne (soja-eiwit), Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Gossypium Herbaceum (Katoen) Zaadolie ( katoenzaadolie), polysorbaat 20, parfum, geraniol

100818

Specifieke referenties

ean13
4607967670022

Cafe Mimi 3D Volume Mus...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies