Planeta Organica Marokkaans Zwart Haarmasker 300 ml

€ 6,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

strong Zwart Marokkaans haarmasker op basis van kostbare biologische arganolie - een van de zeldzaamste en duurste oliën ter wereld. De olie bevat een hoog gehalte aan vitamine E en F, voedt en verzorgt verzwakt haar intensief. Neroli-olie herstelt de elasticiteit van het haar en laat een voortreffelijk, uniek aroma achter. Laurierolie is een natuurlijke bescherming tegen vervuilde omgeving en een bron van vitamines voor de hoofdhuid en het haar. Het versterkt de wortels en voorkomt haaruitval. Zwarte olijf bevat 16 essentiële aminozuren die essentieel zijn voor haar en huid. Olijfolie voedt het haar, hydrateert direct en maakt het haar zacht.

Actieve ingrediënten:

  • Biologische arganolie ( Organic Argania Spinosa Kernelolie) - bevat een hoog percentage tocoferolen - antioxidanten die vrije radicalen neutraliseren, celregeneratieprocessen versnellen, het haar beschermen tegen UV-straling en de nadelige effecten van de externe omgeving.
  • Biologische Neroli-olie (biologische Citrus Aurantium Amara bloemolie) – Neroli-olie is een van de duurste oliën. Het wordt verkregen van bitter oranje bloemen. Vermindert haaruitval. Behandelt roos.
  • Laurierolie (Laurus Nobilis Leaf Extract) - Laurierolie staat bekend om zijn anti-acne eigenschappen ook een effectieve stimulans voor de haargroei, en helpt bij het bestrijden van roos.
  • Zwarte Olijfolie (Olea Europaea Vruchtenolie) - bevat vitamine A, B, C, D, E, F, K, veel mineralen, aminozuren, eiwitten en antiseptica. Zo'n waardevolle set activeert het werk van de klieren talg, waardoor het haar alle stoffen krijgt die nodig zijn voor zijn gezondheid
  • Aqua met infusies van organische Argania Spinosa-kernelolie, Olea Europaea-fruitolie, Origanum Vulgaris-extract, Cetearylalcohol, Glyceryl Srearaat, Hydroxypropyltrimoniumchloride, Dicaprylyl Ether, Citroenzuur, Laurus Nobilis-bladolie, Citrus Aurantium Amara-bloemolie, Eucalyptus Globulus-bladolie, Lavendula Angustifolia bloemolie, benzylalcohol, benzoëzuur, sorbinezuur, Cl 77007.

100942

Specifieke referenties

ean13
4680007200250

Planeta Organica Marokkaans...

€ 6,20
group_work Toestemming voor cookies