• -€ 2,00
  • topdeal
  • - € 2,00

Herbaria Banfi Hajszesz Klassieke haarshampoo 250 ml

€ 6,91
€ 8,91
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 6,80

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Dostępny

< strong >ERBARIA BANFI Shampoo is gebaseerd op sterk reinigende wasingrediënten - het is perfect voor het gebruik van dikke conditionerende maskers of kruidenmelanges. Dankzij het gehalte aan extracten van mierikswortel , mosterd , jeneverbes en oregano heeft het ook een versterkend effect op de haarwortels. Cosmetica wordt rechtstreeks geproduceerd uit kruiden, die worden verwerkt in planten van de fabrikant. Grondstoffen worden tijdens het productieproces gesorteerd, verwerkt, gefilterd - geen van de cosmetica komt van halffabrikaten, maar rechtstreeks van planten, waardoor ze hun heilzame eigenschappen te danken hebben! Het product bevat geen siliconen of parabenen.

HOE TE GEBRUIKEN

De fabrikant raadt aan om het haar en de hoofdhuid te wassen met de zogenaamde met behulp van de cup-methode Meng de shampoo in een kom of plastic container met water tot schuim. Het op deze manier geproduceerde schuim moet met zachte bewegingen in de hoofdhuid worden gemasseerd en vervolgens worden afgespoeld met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumlaurethsulfaat, Glycerine, Cocamidopropylbetaïne, Cocamide-DEA, Coco-Glucoside, PEG-7 Glycerylcocoaat, Alcohol, Parfum, Cochlearia Armoracia-extract, Natriumchloride, Sorbitancaprylaat, Panthenol , Glyceryloleaat, Propaandiol, Benzoëzuur, Citroenzuur Zuur, Juniperus Communis-extract, Brassica Alba-extract, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, Origanum Majorana-extract, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, tocoferol, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, Cl 42051, Cl 19140, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citral, Geraniol.

100977
a lot

Specifieke referenties

ean13
5997005301827

Herbaria Banfi Hajszesz...

€ 8,91 € 6,91
group_work Toestemming voor cookies