Sattva Ayurveda Natuurlijke Kruiden Haarverf Henna & Amla 150 g

€ 9,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Het pakket bevat 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten. Henna met Amla kleurt licht haar in een intense rode kleur - roodachtig met een oranje tint. Bij donker haar geeft het mooie mahonie reflecties. Amla (Indiase kruisbes) heeft een groot effect op de conditie van het haar. Voorkomt haaruitval en gespleten haarpunten. Indiase kruisbes verzorgt ook de hoofdhuid, hydrateert en reinigt deze. Het product kan worden gebruikt door zwangere vrouwen.

strong OP: De kleur wordt dus 48 uur donkerder je krijgt de uiteindelijke kleur van henna na 48 uur na gebruik opleggen. Was je haar tot die tijd niet met shampoo.

Hoe te gebruiken: Was je haar met shampoo (nr siliconen). Meng de benodigde hoeveelheid poeder met warm water o bij ongeveer 80°C om een gladde pasta te vormen. Laat de henna zitten 30 minuten. Trek beschermende handschoenen aan om uw handen te beschermen kleur. Verdeel je haar in vier delen, breng de pasta grondig aan van wortel tot punt in elke sectie. Wikkel je hoofd in folie en leg een handdoek op, om de juiste temperatuur te behouden. Laat 2-3 in het haar zitten uur. Was de henna af met warm water.

Ingrediënten: Lawsonia Inermis, Emblica Officinalis Gartn, Acacia Concina, Bacopa Monnieri , Terminalia Chebula, Terminalia Bellirica, Azadirachta Indica, Acacia Catechu, Vetiveria Zizanioides, Alkanna Tinctoria.

Bovendien bevat het pakket: Twee paar handschoenen, twee plastic doppen en een borstel klaar voor gebruik

101916

Specifieke referenties

ean13
5903794180864

Sattva Ayurveda Natuurlijke...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies