Sattva Ayurveda Natuurlijke Kruiden Haarverf Blond 150 gr

€ 9,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Het pakket bevat een samenstelling van ayurvedische kruiden die je haar een donkerdere gouden kleur geven. blond henna wordt niet aanbevolen voor gebruik op donker haar. Henna maakt je haar glanzend en diep gehydrateerd. Het product kan worden gebruikt door zwangere vrouwen.

strong OP: De kleur rijpt 48 uur, dus je krijgt de uiteindelijke kleur van henna 48 uur na het aanbrengen. Was je haar tot die tijd niet met shampoo.

Hoe te gebruiken: Was je haar met shampoo (zonder siliconen). Meng de benodigde hoeveelheid poeder met lauw water van ongeveer 50° C tot een gladde pasta. Laat de henna 30 minuten intrekken. Draag beschermende handschoenen om uw handen te beschermen tegen vlekken. Verdeel je haar in vier secties, breng de pasta grondig aan van wortel tot punt in elke sectie. Wikkel je hoofd in folie en leg er een handdoek op om het warm te houden.Laat het 2-3 uur intrekken. Was de henna af met warm water.

Ingrediënten: Cassia Obovata, Lawsonia Inermis, Emblica Officinalis, Matricaria Chamomilia, Cassia Fistula, Azadirachta Indica, Curcuma Longa.

Bovendien bevat het pakket: Twee paar handschoenen, twee plastic doppen en een borstel klaar voor gebruik

De verpakking bevat een samenstelling van Ayurvedische kruiden inclusief: Twee paar handschoenen, twee plastic doppen en een borstel klaar voor gebruik

101919

Specifieke referenties

ean13
8908007814199

Sattva Ayurveda Natuurlijke...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies