Matrix Total Results Mega Sleek Shampoo met Shea Butter 300 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Dit is een professionele, zacht reinigende shampoo speciaal voor zwak, weerbarstig haar, die onberispelijke gladheid herstelt en overmatig kroezen gedurende de dag voorkomt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
Een professionele, zacht reinigende shampoo speciaal voor zwak, onhandelbaar haar, die onberispelijke gladheid herstelt en overmatig kroezen gedurende de dag voorkomt. Bovendien geeft het ze het effect van optimale hydratatie en tegelijkertijd bescherming tegen vocht.

De Total Results Mega Sleek-serie is afgestemd op de behoeften van moeilijk te stylen en pluizig haar. Dankzij de 24H Smooth Repair-technologie met Shea Butter en Olijfolie kun je het effect van professionele haarverzorging in het comfort van de salon De producten in dit assortiment houden je haar glad en onder controle.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op vochtig haar, masseer in en spoel daarna grondig uit. Style je haar zoals gewoonlijk. Voor het beste resultaat raden we aan om het te gebruiken in combinatie met andere Total Results Mega Sleek-cosmetica.

SAMENSTELLING

AQUA / WATER / EAU, NATRIUM LAURETH SULFATE, GLYCERINE, DIMETHICONE, NATRIUMCHLORIDE, COCO-BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, HEXYLEEN GLYCOL, COCAMIDE MIPA, NATRIUM BENZOAAT, PARFUM / GEUR, SALICYLZUUR, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CARBOMER , BUTYRO SPERMA PARKII BOTER / SHEABOTER, 2-OLEAMIDO-1, 3-OCTADECAANDIOL, NATRIUMHYDROXIDE, CITROENZUUR.

104478

Specifieke referenties

ean13
3474630740716

Matrix Total Results Mega...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies