Eveline My Life My Hair Enzymatische Reinigingsshampoo 400 ml

€ 6,59
Inclusief belasting

De unieke formule rijk aan peptiden reinigt zachtjes de hoofdhuid, versterkt en regenereert het haar en versnelt de groei. Shampoo ontworpen voor vet en normaal haar vermindert de productie van talg en maakt de lokken veerkrachtig

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

De unieke formule rijk aan peptiden reinigt zachtjes de hoofdhuid, versterkt en regenereert het haar en versnelt de groei. Shampoo ontworpen voor vet en normaal haar vermindert de productie van talg en maakt de lokken veerkrachtig.

De formule van de shampoo is gemaakt voor vet of normaal haar. De samenstelling rijk aan peptiden zal je kapsel meer volume geven en je haar vol glans geven.

Koperpeptiden zijn unieke actieve ingrediënten die de haargroei versnellen. Het complex van 3 peptiden versterkt de lokken, stimuleert ze om te groeien en minimaliseert de kans op uitvallen. Papaïne helpt de epidermis te exfoliëren en de haarwortels te versterken. AHA -zuren verminderen de talgproductie en regenereren de hoofdhuid. Kombucha reinigt grondig en maakt het haar minder vet. Gefermenteerd rijstwater, d.w.z. RiFerm®, geeft de lokken elasticiteit en charme! Coco-Glucoside, een natuurlijk wasingrediënt, droogt niet uit en vermindert de neiging tot irritatie van de huid, en probiotica zorgen voor het microbioom.

  • Reinigt en hydrateert de hoofdhuid voorzichtig

  • Versterkt en maakt de lokken glad

  • Optimaliseert talgafscheiding

  • Versnelt de haargroei

  • Voedt en regenereert

  • Geeft het kapsel volume

  • Voor normaal en vet haar

  • 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

  • Rijk aan peptiden

  • Geschikt voor het OMO-ritueel

  • Groot pakket

  • Veganistische cosmetica



HOE TE GEBRUIKEN

Breng shampoo aan op vochtig haar. Masseer in de hoofdhuid. Afspoelen. Een zachte shampoo kan dagelijks worden gebruikt. Perfect voor het OMO-ritueel.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Natrium Coco-Sulfaat, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Inuline, Betaïne, Saccharomyces/Rijst Ferment Filtraat, Saccharomyces/Xylinum/ Black Thee Ferment, Scutellaria Baicalensis Wortel Extract, Gehydrolyseerd Ceratonia Siliqua Zaad Extract, Glycine Sojakiemextract, Triticum Vulgare-kiemextract, Polymnia Sonchifolia- Juice , Panthenol , salicylzuur, alfa-glucan-oligosaccharide, appelzuur, glycolzuur, melkzuur, papaïne, arginine, lactobacillus, Copper -1, N-prolylpalmitoyltripeptide- 56 Acetaat, Polyquaternium-7, Biotinoyl Tripeptide-1, Calcium Gluconaat, Gluconolacton, Parfum (Geur), Polyglyceryl-3 Betaine Acetaat, Natriumbenzoaat, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Citroenzuur, Natriumchloride, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerine , Propaandiol, Pentyleenglycol, Zea Mays-zetmeel, Hydroxyethylcellulose, Maltodextrine, Natriumcitraat, Butyleenglycol, Caprylylglycol, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride.

104693

Specifieke referenties

ean13
5903416035169

Eveline My Life My Hair...

€ 6,59
group_work Toestemming voor cookies