• -€ 1,60
  • topdeal
  • - € 1,60

Vis Plantis so!flow versterkende Scalp Booster voor alle haartypes 100 ml

€ 4,90
€ 6,50
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 4,80

so!flow scalp booster regenereert, versterkt en versnelt de haargroei

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10

BESCHRIJVING

Gezond en mooi haar is in de eerste plaats een goed verzorgde, gehydrateerde en verfriste hoofdhuid. Onze versterkende booster helpt de hoofdhuid in balans te houden, hydrateert deze en stimuleert de groei van de bollen. Regelmatig gebruik verbetert zichtbaar de conditie van het haar.

Hoofdhuid booster actie

De so!flow scalp booster regenereert, versterkt en versnelt de haargroei. De zwarte komijnolie in de samenstelling heeft een verzachtend effect op irritaties en versnelt de natuurlijke regeneratie van de hoofdhuid. Het complex van biotine met ureum voorkomt haaruitval en aloë vera stimuleert hun groei en herstelt het huidcomfort. De samenstelling bevat ook zaagpalmetto-extract, dat de elasticiteit van de huid verhoogt en de beschermende functies verbetert. Booster hydrateert, versterkt en voedt de hoofdhuid, waardoor het haar sterker en vol glans wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

  • aanbrengen op de hoofdhuid

  • laat 20 minuten staan

  • was je haar met shampoo

SAMENSTELLING

Aqua , propyleenglycol, glycerine, cetylalcohol, betaïne, behentrimoniumchloride, Aloe barbadensis- Juice , squalane, serenoa serrulata-fruitextract, nigella sativa-zaadolie, ganoderma lucidum-extract, trigonella foenum-extract, biotine, Raphanus sativus-wortelextract, equisetum arvense-extract , Inuline, Allantoïne, Ureum, Dinatriumfosfaat, Citroenzuur, Dinatrium EDTA, Parfum, Fenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-hexaandiol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Isopropylalcohol

samenstelling is aan verandering onderhevig. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

104774
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618132947

Vis Plantis so!flow...

€ 6,50 € 4,90
group_work Toestemming voor cookies