Ziaja Intima Romige vloeistof voor intieme hygiëne met ascorbinezuur 200 ml

Ziaja Intima Romige vloeistof voor intieme hygiëne met ascorbinezuur 200 ml

€ 2,30
Inclusief belasting
114534

De intieme hygiënevloeistof bevat maar liefst 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het geschikt is voor vrouwen van alle leeftijden.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Ziaja Intima Romige vloeistof voor intieme hygiëne met ascorbinezuur 200 ml

Intieme hygiënevloeistof met ascorbinezuur is een veganistisch product dat uitstekende ondersteuning biedt bij de dagelijkse hygiëne van intieme gebieden. Het bevat maar liefst 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het geschikt is voor vrouwen van alle leeftijden. De delicate formule reinigt effectief en zorgt voor een langdurig gevoel van reinheid en frisheid. Het ascorbinezuur in de samenstelling ondersteunt de natuurlijke bacteriële flora terwijl de fysiologische pH van intieme plekken behouden blijft. Het product vermindert het gevoel van ongemak en vormt een essentieel element van goede intieme verzorging en hygiëne.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik een kleine hoeveelheid vloeistof om te wassen, spoel grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, Panthenol , panthenol, allantoïne, lecithine, butyleenglycol, tocoferylacetaat, ascorbylpalmitaat, glycoldistearaat, Laureth-4, glyceryloleaat, PEG-7 glycerylcocoaat, natriumchloride , Natriumbenzoaat, Parfum (Geur), Hexyl Cinnamal, Linalool, Hydroxycitronellal De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114534
veel

Specifieke referenties

Ziaja Intima Romige...

€ 2,30
group_work Cookie toestemming