beBIO Ewa Chodakowska natuurlijke hypoallergene Shampoo voor gevoelig haar 300 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Ideaal voor veelvuldig gebruik op gevoelig haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

beBIO Ewa Chodakowska natuurlijke hypoallergene Shampoo voor gevoelig haar

Natuurlijke hypoallergene shampoo voor gevoelig haar, bevat 99,4% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ideaal voor veelvuldig gebruik op gevoelig haar. Speciaal geselecteerde ingrediënten van natuurlijke oorsprong maken het gemakkelijker om nat en droog haar te kammen en geven volume en gladheid. De shampoo bevat vochtinbrengend aloëbladsap en is rijk aan omega 3 en 6 onverzadigde vetzuren, lijnzaadolie, wat helpt om het haar glad en glanzend te maken en zachtheid toe te voegen. Aan de andere kant is suikermoisturizer een langdurig en sterk hydraterend ingrediënt. Tocoferol, of vitamine E, is een uitstekende antioxidant, de vitamine van de jeugd genoemd. De shampoo is ook verrijkt met zeezoutmineralen die de goede werking van de hoofdhuid en het haar ondersteunen en herstellen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op nat haar, masseer zachtjes en spoel daarna uit. Herhaal dit als je haar het nodig heeft.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Glucoside, Natrium Coco-Sulfaat, Glycerine, Maris Sal ( Sea Salt ), Tocoferol, Aloe Barbadensis Juice , Linum usitatissimum Zaadolie, Saccharide Isomeraat, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Gehydrogeneerde Plantaardige Glyceriden Citraat, Glyceryl Oleaat, Polyglyceryl-4 Capraat, Citroenzuur, Natriumcitraat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat

106972

Specifieke referenties

ean13
5908233660501

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies