Hairy Tale Cosmetics Lemon Lemur proteïne Gel voor het stylen van golven en krullen 200 ml

€ 17,10
Inclusief belasting

Eiwitstylinggel voor golven en krullen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

Hairy Tale Cosmetics Lemon Lemur Protein Gel voor het stylen van golven en krullen

Eiwitstylinggel voor golven en krullen is gemaakt om de natuurlijke krul van het haar te fixeren. Het product is gebaseerd op amarant- en haverproteïnen die volume en natuurlijke krulfixeermiddelen toevoegen. Het kelp-algenextract in de gel, dat niet alleen aan de oppervlakte werkt, voedt het haar diep en versterkt de natuurlijke neiging tot krullen. Het bevat extract van zwarte wilg, een natuurlijke bron van salicylaten - het werkt zowel als een natuurlijk conserveermiddel en definieert de krul van het haar. De toevoeging van het verkregen extract uit de schil van verse citroenen sluit de haarschubben, waardoor ze glad en vol glans worden. De styler bevat geen polyvinyl grondstoffen of synthetische verdikkingsmiddelen en is wateroplosbaar. Het heeft een licht romige textuur.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng na het wassen een kleine hoeveelheid van het product aan op druipend haar. Verspreid het product goed en deuk vervolgens in. Laat natuurlijk drogen of droog met een diffuser tot 100% droog. Raak je haar niet aan tijdens het drogen! Druk vervolgens met je handen op de resulterende "beschuit" en geniet van de zachte, vaste strengen.

SAMENSTELLING

Aqua , Panthenol , Cellulosegom, Xylitylglucoside, Gehydrolyseerde Haverproteïne, Gehydrolyseerde Amarantproteïne, Inuline, Fructose, Glucose, Cellulose, Glycolipiden, Anhydroxylitol, Xylitol, Honey , Xanthaangom, Salix Nigra Schorsextract, Citrus Limon Fruit Extract, Pelvetia Canaliculata Extract , Citroenzuur, Melkzuur, Sorbinezuur, Dehydroazijnzuur, Natriumcitraat, Natriumlevulinaat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benzylalcohol, Trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, Parfum, Amyl Cinnamal, Cinnamylalcohol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

107319

Specifieke referenties

ean13
5907796691076

Hairy Tale Cosmetics Lemon...

€ 17,10
group_work Toestemming voor cookies