Hairy Tale Cosmetics Wasabi Wasscrub 250 ml

€ 29,90
Inclusief belasting

Wasscrub reinigt zacht maar effectief de hoofdhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Hairy Tale Cosmetics Wasabi Wasscrub

Wasabi wasscrub reinigt zacht maar effectief de hoofdhuid. De schurende deeltjes die erin zitten zijn jojoba-esters in de vorm van balletjes die niet krassen en de huid of het haar niet blootstellen aan microschade. De unieke vorm van fluweelzachte waspasta is een combinatie van verschillende sterktes van oppervlakte-actieve stoffen, verzachtende middelen en emulgatoren. Het unieke wasabi-extract van de hoogste kwaliteit is verantwoordelijk voor het extra stimulerende effect op de hoofdhuid. Boter- en moringa-olie, in water oplosbare zonnebloem- en rijstolie en bisabolol kalmeren en versterken de hoofdhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op een vochtige hoofdhuid. Masseer zachtjes, voeg dan wat meer water toe en masseer de huid opnieuw zachtjes. Het resulterende schuim kan voorzichtig over de lengte van het haar worden verspreid. Fluweelzachte basispasta combineert verschillende sterktes van oppervlakteactieve stoffen met emulgatoren, die samen effectief reinigen. Grondig uitspoelen en conditioner aanbrengen. Gebruik een keer per week.

SAMENSTELLING

AAqua, dinatrium-2-sulfolauraat, jojoba-esters, natriumcocoylisethionaat, cetylalcohol, kokosglucoside, glyceryloleaat, cetylpalmitaat, rijstolie, glycereth-8-esters, tocoferylacetaat, moringa-olie/gehydrogeneerde moringa-olie-esters, wasabia japonica-wortelextract, gehydrogeneerd Zonnebloemzaadolie Polyglyceryl-3 Esters, Gehydrogeneerde Zonnebloemzaadolie Glyceryl Esters, Cetearylalcohol, Natriumstearoyllactylaat, Bisabolol, Maltodextrine, Biosaccharide Gum-1, Melkzuur, Trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, Natriumlevulinaat, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Citroenzuur, parfum.

107331

Specifieke referenties

ean13
5907796691236

Hairy Tale Cosmetics Wasabi...

€ 29,90
group_work Toestemming voor cookies