Hairy Tale Cosmetics Malinois Protective Serum voor haarpunten en oliën 50 ml

€ 14,60
Inclusief belasting

Beschermt tegen kleurvervaging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Hairy Tale Cosmetics Malinois Protective Serum voor puntjes en oliën

Een beschermend serum voor de haarpuntjes i do oliën werkt het beste op gevoelig haar, blootgesteld aan hoge temperaturen, gebleekt en geverfd. Beschermt tegen kleurvervaging. Voor hoog en medium poreus haar. De basis van ons serum zijn natuurlijke siliconenalternatieven.Het zijn lichte verzachtende middelen, lichter dan klassieke oliën, en omhullen en beschermen het haar fantastisch. In Malinois vinden we ook RepHair®️ met frambozenolie, d.w.z. een biomimetisch, ceramide-achtig deeltje dat de haarvezels versterkt, het oppervlak glad maakt, de weerstand verbetert en glans geeft. Het bevat het Activoil™ Kerox-Pro™-complex, d.w.z. extract van radijs, magnolia en rozemarijn, dat thermische beschermende eigenschappen heeft en beschermt tegen schade veroorzaakt door UV en kleurvervaging, en antioxiderende eigenschappen heeft. Extra bescherming wordt geboden door kleverige pistachegom.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik!

OLIËN

Gebruik voor het oliën 2-4 schepjes Merhair-serum. Voer de behandeling eens in de 1-2 weken uit.

Hoe het olieserum uit het haar te wassen en de waardevolle effecten ervan te behouden? Voer emulgering uit: nat haar met warm water, breng vooraf Flylight-conditioner aan op het geoliede deel. Laat 5 minuten intrekken, was daarna af en was indien nodig met onze shampoo of cowash. Eindig je behandeling altijd met een conditioner of een masker!

SERUM VOOR DE EINDEN

1-4 druppels van het product zijn voldoende om de punten te beschermen, afhankelijk van de lengte van het haar. Aanbrengen na elke wasbeurt.

TOEVOEGING AAN EEN MASKER OF CONDITIONER

Voeg 2-3 druppels van het serum toe aan een portie Flylight Light Mask of Conditioner om het te verrijken!

KUUROORD VOOR HAAR

Breng op droog haar een deel van het geselecteerde HAIRY TALE COSMETICS-masker of conditioner aan en breng vervolgens een oliebehandeling aan op deze foundation.

SAMENSTELLING

Coco-caprylaat/capraat, squalaan, Raspberry /tocoferylsuccinaat-aminopropaandiolesters, behenyl/stearyl-aminopropaandiolesters, extract van Raphanus Sativus-zaden (radijs), extract van schors van magnolia officinalis, extract van bladeren van rosmarinus officinalis (rozemarijn), extract van pistacia lentiscus (mastiek) , Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecyl Oleate, Octyldodecanol, Citronellol, Limonene, Parfum.

107334

Specifieke referenties

ean13
5907796691281

Hairy Tale Cosmetics...

€ 14,60
group_work Toestemming voor cookies