Hairy Tale Cosmetics Liquid Gold voedend Serum voor punten en oliën 50 ml

€ 14,60
Inclusief belasting

Geeft glans en zachtheid aan het haar, vermindert kroezen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Hairy Tale Cosmetics Liquid Gold Nourishing Serum voor punten en oliën

Voedend serum voor punten i do oliën werkt het beste op hoog poreus en krullend haar. Geeft glans en zachtheid aan het haar, vermindert kroezen. Perfect voor haar dat gewicht nodig heeft. De basis van ons serum zijn natuurlijke alternatieven voor siliconen. Dit zijn lichte verzachtende middelen, lichter dan klassieke oliën, en omhullen en beschermen het haar fantastisch. In Liquid Gold vinden we ook RepHair®️, een biomimetisch, ceramide-achtig deeltje dat de haarvezels versterkt, het oppervlak glad maakt, de weerstand verbetert en glans geeft. Het geheel wordt aangevuld met Abessijnse en arganolie. Liquid Gold Nourishing Serum omhult je met de geur van zoete en warme, maar delicate vanille!

HOE TE GEBRUIKEN

OLIËN

Gebruik voor het oliën 2-4 schepjes Liquid Gold-serum. Voer de behandeling eens in de 1-2 weken uit.

Hoe olieserum uit het haar te wassen? Voer emulgering uit: nat haar met warm water, breng vooraf Flylight-conditioner aan op het geoliede deel. Laat 5 minuten intrekken, was daarna af en was indien nodig met onze shampoo of cowash. Eindig je behandeling altijd met een conditioner of een masker!

SERUM VOOR DE EINDEN

1-4 druppels van het product zijn voldoende om de punten te beschermen, afhankelijk van de lengte van het haar. Aanbrengen na elke wasbeurt.

TOEVOEGING AAN EEN MASKER OF CONDITIONER

Voeg 2-3 druppels van het serum toe aan een portie Flylight Light Mask of Conditioner om het te verrijken!

KUUROORD VOOR HAAR

Breng op droog haar een deel van het geselecteerde HAIRY TALE COSMETICS-masker of conditioner aan en breng vervolgens een oliebehandeling aan op deze foundation.

SAMENSTELLING

Coco-Caprylate/Caprate, Dicaprylyl Carbonate, Squalane, Behenyl/Stearyl Aminopropanediol Esters, Crambe Abyssinica Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Coumarin, Benzyl Salicylate, Parfum.

107336

Specifieke referenties

ean13
5907796691274

Hairy Tale Cosmetics Liquid...

€ 14,60
group_work Toestemming voor cookies