YOPE Hydrate My Hair Mask voor droog haar met Hemi-squalane 250 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Het redt zelfs zeer droog haar intensief

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

YOPE Hydrate My Hair Mask voor droog haar met Hemi-squalane

Masker voor haar dat op zoek is naar diepe hydratatie. Het redt zelfs zeer droog haar intensief en herstelt onmiddellijk de zachtheid en gezonde glans. Je kunt het op drie manieren gebruiken: als een intens hydraterend masker, als een snelle conditioner of zonder uitspoelen, als het temmen van weerbarstige lokken. ACTIEVE INGREDIËNTEN

- uienzaadolie heeft herstellende, voedende en versterkende eigenschappen. De olie van de zaden komt van de bloemen, niet van de groente die we kennen, dus het laat geen geur achter.

- bacuriboter voedt en maakt het haar glad, zelfs zeer droog haar; regenereert beschadigde strengen; biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van de externe omgeving; geeft het haar een mooie en gezonde gloed.

- hemisqualane verkregen bij de fermentatie van suikerriet. Een licht verzachtend middel met een niet-vette consistentie - een ideaal, groen alternatief voor siliconen. Geeft het haar een zijdezachte finish en glans.

HOE TE GEBRUIKEN

1. Masker - aanbrengen op vochtig haar, vanaf halflang, 5 minuten wachten en uitspoelen.

2. Snel - gebruik het masker als conditioner.

3. Zonder uitspoelen - breng het masker aan op de uiteinden om ze glad te maken.

SAMENSTELLING

aqua, cetylalcohol, stearylalcohol, allium cepa-zaadolie, dipalmitoylethylhydroxyethylmoniummethosulfaat, behenamidopropyldimethylamine, c13-15 alkaan, platonia insignis zaadboter, melkzuur, gluconolacton, sorbitol, ocimum basilicum (basilicum) bloemen-/bladextract, levulinezuur, glycerine, natriumlevulinaat, hydroxypropylguar, hydroxypropyltrimoniumchloride, tocoferol, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, natriumhydroxide, benzylsalicylaat, citronellol, coumarine, hexylcinnamal, limoneen, linalool.

107530
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903760203054

YOPE Hydrate My Hair Mask...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies