Resibo Safe & Sound Serum gladmakend en beschermend haarpunten 15 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

Einde Serum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Laatste items in voorraad

Resibo Safe & Sound Serum gladmakend en beschermend haarpunten 15 ml

Serum voor haarpuntjes is een unieke samenstelling van oliën die effectief hydrateren, voeden en glad maken. Het haar zal glanzend, zacht en zijdezacht zijn. Het beschermt de uiteinden tegen splijten en overmatig kroezen. Het zal je haar onmiddellijk temmen. Natuurlijke oliën: papaver, camelia en katoen zijn verantwoordelijk voor het zichtbare effect. Het serum verzorgt niet alleen het haar, maar beschermt het ook tegen beschadiging en maakt het makkelijker doorkambaar.

HOE TE GEBRUIKEN

Wrijf een druppel serum in je handen en masseer naar behoefte in droog haar: vanaf het midden van de lengte of alleen tot aan de punten. Verhoog het bedrag als dat nodig is.

SAMENSTELLING

Aqua , Tripelargonin, Coco-Caprylate*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Isopropyl Isostearate, Diheptyl Succinate*, Parfum, Camellia Oleifera Zaadolie, Gossypium Herbaceum Zaadolie, Papaver Somniferum Zaadolie, Helianthus Annuus Zaadolie*, Pseudozyma Epicola/Abrikozenpit Olie/ Olive Fruitolie/Zonnebloemzaadolie/ Sweet Almond Amandelolie/Angelica Gigas Wortel Extract Ferment Extract Filtraat, Tocoferol*, Capryloyl Glycerine/Sebacinezuur Copolymeer

* ingrediënten met certificaat van natuurlijkheid De exacte en actuele samenstelling staat op de verpakking

108655
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903714270569

Resibo Safe & Sound Serum...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies