Colorwin Retouch Poeder voor het retoucheren van grijs met een spiegel en een applicator /Donkerbruin/ 3,2 g

€ 10,81
Inclusief belasting

De poeder is de perfecte oplossing voor iedereen die wil genieten van mooi, verzorgd haar en van grijze uitgroei af wil zonder daarvoor naar een kapsalon te hoeven gaan.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Colorwin Retouch Grijs Retoucheerpoeder met spiegel en applicator /Donkerbruin/ 3,2 g

Colorwin-poeder is een perfecte oplossing waarmee u effectief grijze wortels kunt verwijderen en tegelijkertijd het volume van uw haar kunt vergroten. Dankzij de innovatieve sponsapplicator heb je volledige controle over het proces, waardoor je gebieden zoals rond de oren, het voorhoofd, de slapen nauwkeurig kunt bedekken en de lijn bij de haarwortels kunt opfrissen. Belangrijk is dat het poeder op droog haar wordt aangebracht, waardoor het zeer praktisch en gemakkelijk in gebruik is. Colorwin poeder is niet alleen een dekkend product, ale combineert ook perfect met de natuurlijke kleur van je haar, waardoor een natuurlijk effect ontstaat. Het is verkrijgbaar in vier verschillende tinten, zodat u het kunt afstemmen op uw individuele haarkleur. De poeder is de perfecte oplossing voor iedereen die wil genieten van mooi, verzorgd haar en van grijze uitgroei af wil zonder daarvoor naar een kapsalon te hoeven gaan.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het poeder met een spons aan op droog haar. Direct aanbrengen op de plaatsen die u wilt bedekken. Het product blijft ego dag op het haar zitten. Het duurt tot de eerste haarwasbeurt en wordt afgewassen met shampoo.

SAMENSTELLING

Talk, mica, zinkstearaat, capryclic/caprinezuurtriglyceride, silica, pentaerythrityltetraisostearaat, decylisostearaat, isostearylisostearaat, Copernicia Cerifera (Carnauba) was, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, CI 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113119
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8594185050353

Colorwin Retouch Poeder...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies