Sattva Ayurveda voedende hoofdhuidlotion Currybladeren en ui 100 ml

€ 9,00
Inclusief belasting

Voedt het haar, voorkomt haaruitval en ondersteunt een gezonde groei

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Sattva Ayurveda voedende hoofdhuidlotion Currybladeren en ui 100 ml

Voedende hoofdhuidlotion met veganistische keratine. Currybladeren en ui zijn de geheimen van de natuur voor een gezonde hoofdhuid en mooi haar. De hoofdhuidlotion is een harmonieuze combinatie van vegan keratine, kerrieblaadjes en ui, die je hoofdhuid de beste verzorging geeft.

Actieve ingrediënten voor een gezonde haargroei

-Veganistische keratine: herstelt de haarstructuur, voegt elasticiteit en glans toe.

-Curry Leaves: Rijk aan vitamine C, vitamine B, eiwitten en antioxidanten, stimuleren de haargroei en hoofdhuidvernieuwing.

-Uienextract: voedt het haar, voorkomt haaruitval en bevordert een gezonde groei.

Regelmatig gebruik van de lotion met veganistische keratine, kerrieblaadjes en ui verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid, wat een gezonde haargroei beïnvloedt. Een zachte massage tijdens het aanbrengen is een moment van ontspanning, wat een gunstige invloed heeft op de conditie van de hoofdhuid. Zonder kunstmatige toevoegingen is de formule gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, waardoor je hoofdhuid een voedende dosis natuur krijgt. Het opvallende aroma van currybladeren en de delicatesse van uien maken de verzorging tot een genot.

HOE TE GEBRUIKEN

Maak een scheiding in uw haar door de handdoek op uw hoofdhuid aan te brengen. Masseer zachtjes gedurende een paar minuten. Laat enkele uren of een nacht staan. Was je haar zoals gewoonlijk.

SAMENSTELLING

Aqua , Betaïne, Glycerine, Propaandiol, Trehalose, Trigonella Foenum-Graecum Zaadextract, Nigella Sativa Zaadextract, Murraya Koenigii Bladextract, Polysorbaat 20, Linum Usitatissimum Zaadextract, Allium Cepa Bolextract, Natriumhyaluronaat, Gehydrolyseerd Soja-eiwit, Gehydrolyseerd Tarwe-eiwit , Gehydrolyseerd maïseiwit, allantoïne, Panthenol , Rosmarinus Officinalis-bladextract, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, EugenoL. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115730
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903794187719

Sattva Ayurveda voedende...

€ 9,00
group_work Toestemming voor cookies