Sattva Ayurveda Rode Ui en Hibiscus haarolie 100 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Regelmatig gebruik van de olie fungeert als een effectieve barrière tegen haaruitval en ondersteunt het vasthouden van haar op de hoofdhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Sattva Ayurveda Rode Ui en Hibiscus haarolie 100 ml

Haarolie uit rode uienzaad is een buitengewone formule die is ontwikkeld met de gezondheid en schoonheid van je haar in gedachten. De unieke mix van natuurlijke oliën in het product vermindert effectief haaruitval en ondersteunt de natuurlijke groei ervan.

Belangrijkste voordelen van de olie:

-Voorkomen van haaruitval: Regelmatig gebruik van de olie fungeert als een effectieve barrière tegen haaruitval en ondersteunt het vasthouden van haar op de hoofdhuid.

-Versterking van de haarstructuur: De olie verbetert de structuur van het haar, maakt het glad en behoudt tegelijkertijd een optimale pH, wat voortijdige vergrijzing effectief voorkomt.

-Antibacteriële en antiseptische werking: Essentiële olie van rode uienzaad heeft sterke antibacteriële en antiseptische eigenschappen, die helpen een gezonde hoofdhuid te behouden.

-Natuurlijke ingrediënten: De formule is gebaseerd op natuurlijke oliën, waardoor het product zacht is voor het haar, het niet verzwaart en geen schadelijke stoffen bevat.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer zachtjes een kleine hoeveelheid olie in de hoofdhuid. Masseer de olie zachtjes in de hoofdhuid met cirkelvormige bewegingen. Masseer de gehele hoofdhuid gedurende 10-15 minuten. Nadat je met de hoofdhuid hebt gewerkt, verdeel je de olie voorzichtig over de lengtes tot aan de haarpunten. Was de olie na 30-60 minuten af met shampoo. Je kunt de olie ook een nacht op je haar laten zitten.

SAMENSTELLING

Sesamum Indicum-zaadolie, Allium Ceppa-zaadolie, Nigella sativa-zaadolie, Argania spinosa-zaadolie, Triticum sativum-plantenolie, Hibiscus rosaimensis-bloem. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115738
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903794187511

Sattva Ayurveda Rode Ui en...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies