Holify Normaliserende Haarshampoo met Bamboe-extract & Salicylzuur 300 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

De shampoo is een perfecte oplossing voor mensen die last hebben van overmatig vettig haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Holify Normaliserende Haarshampoo met Bamboe-extract & Salicylzuur 300 ml

De shampoo is een perfecte oplossing voor mensen die last hebben van overmatig vettig haar. Deze speciaal ontwikkelde shampoo reinigt niet alleen effectief ale voedt het haar ook, voegt vocht toe en beschermt het tegen schadelijke factoren. Perfect voor degenen die de frisheid en lichtheid van hun haar willen terugkrijgen zonder het vaak te hoeven wassen. De shampoo is gebaseerd op milde reinigende stoffen en verwijdert op milde wijze onzuiverheden zonder de natuurlijke balans van de hoofdhuid te verstoren. Het helpt bij het kammen van de strengen en voorkomt dat ze in de war raken. Salicylzuur van natuurlijke oorsprong, een van de belangrijkste ingrediënten, ondersteunt de normalisatie van de hoofdhuid door de talgproductie te reguleren. Hierdoor vermindert het vettig haar, verwijdert het de eeltige opperhuid, vermindert het roos en voorkomt het de vorming ervan. Bamboe-extract verrijkt de formule met voedingsstoffen en mineralen, versterkt het haar en geeft het extra elasticiteit en volume. Bovendien heeft het een regenererend effect, waardoor beschadigde haarvezels worden hersteld en broosheid wordt voorkomen. Sorbitol, een natuurlijke vochtinbrengende factor, hydrateert het haar intensief en beschermt het tegen overmatig uitdrogen en schadelijke externe factoren. Hierdoor krijgt uw haar weer balans, frisheid en lichtheid en geniet u de hele dag van een stralend kapsel.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de verpakking en was je haar met een kleine hoeveelheid shampoo en spoel het vervolgens grondig uit. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocosulfaat, Cocoglucoside, Sorbitol, Cocopropylbetaïne, lecithine, Tocoferol, Bambus Vulgaris Sap-extract, Betaïne Salicylet, Glycerine, Propyleenglycol, Glyceriloleaat, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, ASCORLYL PALMITATE, ASCORBL PALMITATE, ASCORLYL PALMITLE, ASCORLYL PALMITAAT, ASCORLYL PALMITAT, gerogeneerde palmglyceridencitraat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, dinatriumlaurylsulfosuccinaat, citroenzuur, natriumhydroxide, cetrimoniumchloride, parfum, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115964

Specifieke referenties

ean13
5901878683478

Holify Normaliserende...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies