Holify vochtinbrengende haarconditioner Proteïnen & Probiotica 300 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Hydraterende haarconditioner is de perfecte oplossing voor haar dat intensieve verzorging en hydratatie nodig heeft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Holify vochtinbrengende haarconditioner Proteïnen & Probiotica 300 ml

Hydraterende haarconditioner is de perfecte oplossing voor haar dat intensieve verzorging en hydratatie nodig heeft. De unieke formule, gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, werkt volledig en herstelt de schoonheid, glans en gezonde uitstraling van uw haar. Kokosolie, zoete amandelolie en sheaboter, rijk aan vitamine A en E en vetzuren, hydrateren en versterken het haar effectief van de wortels tot de punten. Ze beschermen tegen broosheid en droogheid en herstellen hun zachtheid en gezonde glans. Rijsteiwitten voegen extra ondersteuning toe door een beschermende laag rond elk haar te creëren. Ze zorgen voor optimale hydratatie, verhogen de elasticiteit en dichtheid van het haar, waardoor het een natuurlijk volume krijgt. Vitamine E, bekend om zijn antioxiderende eigenschappen, beschermt het haar tegen de schadelijke effecten van de omgeving en ondersteunt tegelijkertijd het proces van het opnieuw opbouwen van de beschadigde haarstructuur. Hemisqualaan, betaïne, trehalose en sorbitol behouden het optimale niveau van haarhydratatie. Ze trekken vocht aan en houden het in het haar, waardoor langdurige hydratatie en bescherming tegen uitdroging wordt geboden. Bovendien ondersteunt het prebioticum COBIOBALANCE de balans van het microbioom van de hoofdhuid, wat een gezonde haargroei bevordert en huidproblemen tegengaat. Herstelt het huidcomfort en onderhoudt een gezonde microflora, wat bijdraagt aan de algehele conditie van het haar. Laat je haar bloeien terwijl je geniet van intense hydratatie, een zijdezachte aanraking en een gezonde, glanzende look.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar. Laat het een paar minuten intrekken en spoel het daarna af met warm water. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerylstearaat, cetearylalcohol, polyglyceryl-6-palmitaat/succinaat, gehydrogeneerde farneseen, betaïne, sorbitol, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, gehydrolyseerd rijsteiwit, Polymnia Sonchifolia- Juice , Butyrospermum Parkii-boter, Cocos Nucifera-olie, Cetrimoniumchloride, trehalose, tocoferyl Acetaat, glycerine, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, behentrimoniumchloride, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum, citroenzuur, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115966

Specifieke referenties

ean13
5901878683430

Holify vochtinbrengende...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies