Holify 3in1 haarolie 135 ml

€ 6,70
Inclusief belasting

3 in 1 haarolie is een veelzijdig product dat je haar effectief verzorgt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Holify 3in1 haarolie 135 ml

3 in 1 haarolie is een veelzijdig product dat uw haar effectief verzorgt en het gezonde en glanzende uiterlijk herstelt. De unieke formule van deze olie maakt verschillende toepassingen mogelijk: als nachtmasker, als voorwasmasker of serum voor de haarpuntjes. Baobabzaadolie, rijk aan vitamines en antioxidanten, hydrateert en voedt het haar diep en herstelt de natuurlijke glans. Het creëert een delicate film op het haaroppervlak, maakt het zacht en beschermt het tegen schadelijke externe factoren en vochtverlies. Macadamia-olie stimuleert de microcirculatie in de hoofdhuid en versterkt de haarstructuur. Arganolie en olijfolie leveren waardevolle voedingsstoffen en regenereren het haar van binnenuit. Zoete amandelolie hydrateert en verstevigt het haar, waardoor het zijdezacht en gemakkelijk doorkambaar wordt. Zonnebloemolie levert voedingsstoffen, versterkt het haar en beschermt het tegen de schadelijke effecten van externe factoren. Bovendien zorgt fenegriekextract, al eeuwenlang gewaardeerd in de haarverzorging, voor extra kracht en een gezond uiterlijk. Brandnetelextract levert voedingsstoffen, stimuleert de haargroei en versterkt deze vanuit de haarzakjes. Dankzij deze olie wordt je haar sterk, vol leven en klaar voor verschillende stijlen. Gevoed met natuurlijke ingrediënten, krijgen ze een gezonde glans en elasticiteit.

HOE TE GEBRUIKEN

1. Als nachtmasker: breng de olie aan op droog haar. Speld ze aan elkaar of zet ze vast met een dop. Was 's morgens uw hoofdhuid en haar grondig met shampoo.

2. Als masker voor het wassen: breng de olie aan op droog of vochtig haar. Laat 5 tot 30 minuten staan. Was vervolgens uw hoofdhuid en haar met shampoo en spoel grondig uit.

3. Als serum voor de punten: wrijf een kleine hoeveelheid olie in vochtige haarpunten.

Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Helianthus Annuus Zaadolie, Olea Europaea Fruitolie, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Gehydrogeneerde Farneseen, Ricinus Communis Zaadolie, Tocoferylacetaat, Adansonia Digitata Zaadolie, Argania Spinosa Kernelolie, Glycine Sojaolie, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Rosa Damascena Bloemenolie, Trigonella Foenum-Graecum zaadextract, Urtica Dioica-extract, Citrus Aurantium Amara -bloemenextract, Jasminum Officinale-bloemenextract, Lavandula Angustifolia-bloemenextract, Paeonia Officinalis-bloemenextract, Prunus Serrulata-bloemenextract, Sambucus Nigra-bloemenextract, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115971

Specifieke referenties

ean13
5901878683676

Holify 3in1 haarolie 135 ml

€ 6,70
group_work Toestemming voor cookies