OnlyBio Hair Cycling Nourishment Shampoo voor haar en hoofdhuid 250 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Een uitstekende keuze voor mensen die waarde hechten aan een uitgebreide verzorging van hun haar en hoofdhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

OnlyBio Hair Cycling Nourishment Shampoo voor haar en hoofdhuid 250 ml

Shampoo voor haar en hoofdhuid is een element in de dagelijkse verzorging en biedt optimale voeding voor gezond en mooi haar. De rijke formule van dit product bevat voedende oliën die een gunstig effect hebben op de conditie van het haar, de structuur ervan versterken en het beschermen tegen broosheid en breuk. Bovendien maakt de shampoo het haar glad en voorkomt het klitten, waardoor het zacht en elastisch wordt. Dankzij regelmatig gebruik van de shampoo uit de NOURISHING-serie wordt het haar sterk, gezond en glanzend en wordt de hoofdhuid gehydrateerd en gevoed. Het is een uitstekende keuze voor mensen die waarde hechten aan een uitgebreide verzorging van hun haar en hoofdhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op vochtig haar. Masseer zachtjes in de hoofdhuid en spoel vervolgens grondig af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocoylisethionaat, Natriumcocoylsarcosinaat, Dinatriumlaurethsulfosuccinaat, Dinatriumcocoamfodiacetaat, Decylglucoside, Lauryl/Myristylpolyricinoleaat, Pentaclethra Macroloba-zaadolie, Macadamia Ternifolia-zaadolie, Argania Spinosa-pitolie, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Glycerine, Natriumchloride, Citroenzuur, CI 14720, CI 19140, natriumdehydroacetaat, parfum, citral. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116245
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805284905

OnlyBio Hair Cycling...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies